Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün

Kadınların En Yaşlı Göründüğü Gün
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kadınları ilgilendiren yeniden bambaşka bir araştırma sonucu paylaşıyoruz sizlerle bunu hiç düşünmüşmüdydünüz bilmiyorum ama bakın kadınların en yaşlı göründükleri gün hangi günmüşYapılan araştıma sonucunda Bilim adamları, kadınların her çarşamba öğleden daha sonra saat 1530'da en bitap ve en yaşlı hallerine büründüklerini belirlemiş hiç uyarı etmemiştim açıkcası

İngiltere'de ve ABD'de Bir kozmetik firması kadar yüzlerce kadının katılımıyla yapılmış bu araştırma, her 10 kadından bir parça başına çarşamba gününü haftanın en stresli günü olarak gördüğü ortaya çıkmışYapılan Çalışmaya kadar, çarşamba öğleden sonrasında enerji düzeylerinin dibe vurması, iş stresinin tavan yapması ve haftasonundan kalan yorgunluğun bütün etkisini göstermesi sonucu kadınlar yaşlı görünüyor ve ihtiyar hissediyorlarmış

Ypaılan araştırmada Kadınların kendilerini en mutlu hissettikleri gün ise cuma Çalışmaya katılan kadınların yüzde 60'ı, cuma günü kendilerini son derece mutlu ve şen hissettiklerini belirttiİşte bu haber hoş ve içten evet cuma günleri kadınlar sahiden fazla mutu oluyorlar kendi adıma söylemem gerekirse ben çok mutlu oluyorum Cuma günleri *

Similar threads

imageskadinlarinenyasligorundugugun5adfc4dd9a8f7 Kadınları ilgilendiren yine farklı bir araştırma sonucu paylaşıyoruz sizlerle bunu hic duşunmuşmudydunuz bilmiyorum ama bakın kadınların en yaşlı gorundukleri gun hangi gunmuşYapılan araştıma sonucunda Bilim adamları, kadınların her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Çalışan Kadınların En Hoş Günü Pazartesiymiş Çalışan Kadınların En Güzel Günü Pazartesi Çalışan Kadınların En İyi Günleri Gerçekten sorduklarında kendimce hafta sonundan sonra işe açmak kuvvet olduğu için Pazartesi en sevilmeyen gün seçilmesi gerekirken tam tersi çıkması beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sevgili bulma ve evlenmeye razı etme konusunda çoğu kural var Peki bunların hangileri hala geçerli? Püf noktaları için bu kuralları erkeklerin yakından takip etmesi lüzum The Rules Kurallar konulu kitabın yazarı Ellen Fein ve Sherrie Schneider da bu kuralların hala geçerli olup olmadığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kadın çalışanlar için kıdem tazminat ücreti 1 Temmuz itibariyle güncellendi. Kadın çalışanlar evlendikleri tarihten sonraki 1 yıl içerisinde istifa ederlerse ve son çalıştığı işyerinde 1 yıldan uzun çalışma süreleri bulunuyorsa kıdem tazminatı alabilecekler. İşte habere dair tüm detaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Balıkesirin gelenekleri, Balıkesir'in gelenek ve görenekleri, Balıkesir örf ve adetleri Balıkesir örf adet gelenek ve görenekleri DOĞUM Çocuk ailenin temelini sağlamlaştıran,neşe sevinç kaynağıdırAncak çocuk sahibi olamayan kadınlar öteki yörelerde olduğu gibi bu yörede de farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt