Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınların erkeklere en çok sorduğu 5 soru?

Kadınların erkeklere en çok sorduğu 5 soru?
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kadınların erkeklere en fazla sorduğu 5 soru? erkeklerin kızlara sorduğu sorular kadınların erkeklere sorduğu sorular Kadınların erkeklere en çok sordukları 5 soru ile duymak istedikleri ve erkeğin söylemek isteyebileceği yanıtlar Kadınların erkeklere en fazla sordukları 5 soru ile duymak istedikleri ve erkeğin bildirmek isteyebileceği yanıtlar 1 Ne Düşünüyorsun? 2 Bana aşık mısın? 3 Şişman muyum? 4 O bayan benden daha mı güzel? 5 Ölürsem ne yaparsın? Erkekler sorular için ne düşünüyor? Erkekler bu sorular hakkında ne düşünüyor merak ediyor musunuz? Sorulara eşinin veya sevgilisinin istemediği yanıtı veren erkeğin başı büyük derde giriyor Yanlış cevap sonradan boşanmaya dek gidebilen büyük bir ağız dalaşı başlayabiliyor Kadınların çoğu kez sordukları bu nesil sorulara erkeklerin atamak istedikleri cevaplara incelemek eğlenceli olabilir En fazla soru 5 soru için istenilen ve erkeğin verebileceği yanıtlar 1 Ne düşünüyorsun? Kadının duymak istediği dürüst yanıt; Senin ne değin güzel, kibar, entellektüel, akıllı, düşünceli olduğunu ve seninle karşılaştığım için ne dek uğurlu olduğumu Erkeğin bildirmek isteyebileceği yanıtlar; Futbol, ne kadar şişman olduğunu, şu kızın senden daha hoş olduğunu, öldüğünde parayı nasıl harcayacağımıolabilir Oysa erkekler genel olarak aramak istediği Eğer bilmeni isteseydin düşünmek yerine seninle konuyor olurdum 2 Bana aşık mısın? Kadının dinlemek istediği içten yanıt; Evet sevgilim Erkeğin anlatmak isteyebileceği yanıtlar; Sanırım, eğer evet dersem daha mı iyi hissedeceksin, aşk kelimesi fazla bağlayıcı bir şey, ne 3 Şişman muyum? id Kadının dinlemek istediği doğru yanıt; Hayır, alt fakat değilsinErkeğin bildirmek isteyebileceği yanıtlar; Sana şişmansın diyemem, kilolusun da diyemem, neyle karşılaştırıyoruz, azıcık ekstra kilo sana yakışıyor, seni daha kilolu gördüm, soruyu yeniden edebilir misin? 4 O bayan benden daha mı hoş? Kadının duymak istediği doğru cevap; Hayır, sen fazla fazla daha güzelsin Erkeğin bildirmek isteyebileceği yanıtlar; Buradaki 'o kadın' eski kız arkadaşı, yolculukta karşılaşılan biri ya da bir sinema yıldızı olabilir Fazla hoş yok sadece bambaşka bir havası var, Evet ama bahse girerim sen kişilik olarak daha iyisin, yalnızca senden daha zayıf ve genç, soruyu yeniden eder misin? 5 Ölürsem ne yaparsın? Kadının duymak istediği doğru cevap; Aşkım bu nesil fena bir durum olursa yaşam benim için anlamını kaybeder Geçtiğimiz yollarda, gittiğimiz yerlerde dolaşırım Her Zaman mezarına gelirim Erkeğin anlatmak isteyebileceği yanıtlar; Tekrar aşık olurum evimizde yaşarım, yalnız yaşayamam evlenirim, dünyayı dolaşırım, özgür bir hayat yaşarım Kadınlara son bir tavsiye! Sevgilinizden veya eşinizden duymak istediklerinizi fazla soru sormadan duymak için öyle olun!  

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt