Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kadınların gözleri cok şey anlatır aslında

kadınların gözleri cok şey anlatır aslında
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kadınların gözleri cok şey anlatır sahiden kadınların gözleri kadının gözleri kadın GÖZLER Suriye'nin kadın Devlet Bakanı Bouthaina'dan: Son zamanlarda duyduğum en doğru söz bu Kadınları türban yok, gözündeki açıklama korur Daha Aşağı tarafı bir çift organla bu dek fazla iş başarıldığı görülmemiştir Yeryüzündeki tüm canlıların gözleri sadece, bakıp görmeye yaradığı halde kadın kısmı, hemen hemen bir tek ortalığı süpüremez gözleriyle Sever, sevişir, beğenir Döver, küser, barışır Nefret Edilen Şey eder, hesap sorar, azarlar Kovar, bağırır, çağırır, alay eder Erkek de bir insanoğlu, o da yapar demeyin! Erkekler her durumda o kadar bön bön bakarlar Katiyen, ne demek istediklerini anlamazsınız Gözlerini konuşturan yalnızca kadınlardır id Çocukluğunuzu düşünün Annenizin bin türlü bakışı gelecektir aklınıza Misafirler gitsin, ben sana gösteririm bakışı Hadi bundan böyle odana git, yat bakışı Ağzını şapırdatma! bakışı Kıçım tutulsaydı da seni doğurmasaydım bakışı Benzer babası bakışı Babanızdan bir bakış var mı, aklınızda? Hiç zannetmiyorum olduğunu Babayla göz göze bile gelinmez öyle zırt pırt Hemen de büyüklüğünüzü düşünün Kaç bayan bir bakışın peşinden gitmiştir? Hiç Peki kaç erkek bir gösterme uğruna odu ocağı terk etmiştir? Çookk  

858,480Konular
981,427Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt