iltasyazilim
FD Üye
Kadınların Aleyhinde Koyamadığı Teklifler
Ne dek içten bilmiyorum fakat meraklıları için ekliyorum İşte burçlara kadar bayanların aleyhinde koyamayacağı teklifler;
Koç
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?
Boğa
Aleyhinde koyamayacağı teklif: Akşamki davetten önce bir kuyumcuya uğramaya ne dersin?
İkizler
Karşı koyamayacağı öneri: Bu hafta sonu bensiz bir tatile ne dersin?
Yengeç
Karşısında koyamayacağı önerge: Bu akşam evde kalıp leziz bir yemek yemek yapalım mı?
Aslan
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Şehrin en saygın ve hoş lokantasında bu akşam yer ayırttım Bana eşlik eder misin?
Başak
Karşısında koyamayacağı teklif: (Yazıp gönderirseniz daha etkili olur) Bir satranç partisine ne dersin?
Terazi
Karşısında koyamayacağı teklif: Benimle evlenir misin?
Akrep
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Senden diğer hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?
Yay
Karşısında koyamayacağı öneri: Ne yapmayı istersin?
Oğlak
Karşısında koyamayacağı önerge: Bir sene sonra evlenmeye ne dersin?
Kova
Karşısında koyamayacağı önerge: Ne süre istersen beni ara
Balık
Karşısında koyamayacağı öneri: Lütfen bana takviye et*
Ne dek içten bilmiyorum fakat meraklıları için ekliyorum İşte burçlara kadar bayanların aleyhinde koyamayacağı teklifler;
Koç
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?
Boğa
Aleyhinde koyamayacağı teklif: Akşamki davetten önce bir kuyumcuya uğramaya ne dersin?
İkizler
Karşı koyamayacağı öneri: Bu hafta sonu bensiz bir tatile ne dersin?
Yengeç
Karşısında koyamayacağı önerge: Bu akşam evde kalıp leziz bir yemek yemek yapalım mı?
Aslan
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Şehrin en saygın ve hoş lokantasında bu akşam yer ayırttım Bana eşlik eder misin?
Başak
Karşısında koyamayacağı teklif: (Yazıp gönderirseniz daha etkili olur) Bir satranç partisine ne dersin?
Terazi
Karşısında koyamayacağı teklif: Benimle evlenir misin?
Akrep
Aleyhinde koyamayacağı öneri: Senden diğer hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?
Yay
Karşısında koyamayacağı öneri: Ne yapmayı istersin?
Oğlak
Karşısında koyamayacağı önerge: Bir sene sonra evlenmeye ne dersin?
Kova
Karşısında koyamayacağı önerge: Ne süre istersen beni ara
Balık
Karşısında koyamayacağı öneri: Lütfen bana takviye et*