Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kadınların KRITER""lerii

kadınların KRITER""lerii
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kadınların AYIRICI ÖZELLIKlerii Her kadin gonlune gore bir hayat arkadasi bulmak ister Fakat, yillar gectikce erkekte aranan ozellikler azalir 70'inde nefes alan bir es yeter! 20 LIK KRITERLER * Yakisikli * Sempatik * Maddesel durumu uygun * Beni merakla dinleyecek * Mizah anlayisi gelismis * Gucu kuvveti yerinde * Iyi giyinmekten hoslanan * Her konuda şımartma sahibi * Surpriz yapmayi seven * Romantik ve düş gucu zengin 30'unda ne ister? * Iyi gorunumlu ve tercihen kafasinda saci olan * Arabadan inerken kapiyi acan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan * Pahali bir restorana goturecek kadar parasi olan * Konusmaktan cok dinleyen * Fikra anlattigimda katila katila gulen * Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsizce tasiyacak kadar gucu kuvveti uygun * minimum 1 kravata sahip * Yaptigim yemekleri begenen * Dogum gunu ve yildonumlerini unutmayan * Haftada en az bir defa romantik olabilen 40'tan sonrasi * Cok da cirkin degil (Tamamlanmış kel olabilir!) * Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen * Firsat oldukca aksam yemegine goturen * Beni dinlerken basini sallayan * Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan * Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek değin gucu kuvveti yerinde * Gobegini kamufle edecek sekilde kiyafet secen * Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan * Cogu hafta sonu tras olan 50'liklerin hayali * Burun ve kulaginin icindeki killar fazla uzun olmayan * Topluluk icinde gaz cikarmayan * Para isteme aliskanligi edinmemis * Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan * Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak değin gucu kuvveti yerinde * Ayagindaki 2 corap ayni renk olan ve temiz giyinen * TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan * Adimi unutmayan 60 ağlama ve gercekler * Haftada bir olmasa da aklina estikce sakal trasi olan * Kucuk cocuklari urkutmeyen * Banyonun nerede oldugunu hatirlayan * Bakimi fazla masrafli olmayan * Mumkun oldugu değin gurultusuz horlayan * Neye guldugunu ansızın unutmayan * Yardim almadan ayaga kalkabilecek değin gucu kuvveti yerinde olan * Lapa yiyeceklerden hoslanan * Takma dislerini nereye koydugunu unutmayan  

858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt