kadınların ünlü 10 kelimesi erkeklerin meşhur 10 kelimesi Kadınların meşhur 10 kelimesiikadinlarinmeshur10kelimesi5c4b77b1d5852alt 1 Peki İşte en tehlikeli kelime: Peki… O Kadar bir söyleriz ki kavgada o ufacık kelimeyi, pek anlamlar yükleriz fakat üzerine, o lahza her şeyi bırakıp gitmek isteriz Avına saldırgan bir kaplan kadar kavgacı ama bir öyle da sessiz oluruz “Peki dedik, kavga bitti sandın di mi?? Yok pek bir şey “Peki demiş kadın matador karşısındaki boğadan bile daha tehlikelidir Kırmızıyı kendine göster ve beygir kendini dışarı Geriye Doğru dönerken (hadi ben kinder süt dilimi ile yumuşarım da) en sevdiği şeylerden almayı sakın unutma Ama unutma bu seni affettirmez yalnızca sonunu azıcık geciktirir pek 2 Hazır Hele o “cilalıdan daha sonra susuyorsak, risk çanları çalıyor demektir Her an büyük bir patlama olabilir Sen her şeyin yoluna girdiğini sanabilirsin Hazırlıklı ol, başın büyük belada Fitil fitil gelecek her şey burnundan Mümkünse göz önünde pozitif katılmak, bir şeyler anlatmaya egzersiz sakın, seni dinlemiyoruzdur Zaten o yüzden hazır diyoruz ya Ne anlatırsan anlat alacağın tek cevap “işlenmişdır artık 3 Anladım Anladım çünkü çok zekiyiz 4 Haklısın Yok o kadar bi şey Haklı olan tekrar tekrar biziz Haksız bile olsak bir yolunu bulup kendimizi haklı çıkartırız Aen bile ne olduğunu anlamaz, kendinden utanırsın Sadece seni oyalıyoruz, haklı olduğun büyüsüne kapılıp gevşediğin anda tüm silahlarımızla saldırıp seni hileli çıkartmak için Haklı olan biziz Unutma 5 Bilmem Tabii oysa biliyorum…Yalnızca kızgınım ve bilmem diyerek konudan kaçıyorum Lakin sanma ancak bu konu kapanacak Kendimce sen de şu anda konuyu kapat ve daha ılımlı bi anda gündeme getir Yoksa sen de farkındasın bildiğimizin 6 Nasıl İstersen Aman bunu ciddiye alıp istediğin şeyi yapma, tuzaktır bu Hele bi yap, gör bakalım yalnızca süpürgesi yetersiz olan bir cadı çıkıyor mu karşına çıkmıyor mu? Atıyorum lcd ekran tv istedin tartışma çıktı, sonunda sinirden “sen bilirsin dedik Getir bakalım o tv’yi eve, bozmak için elimizden gelen her şeyi yapmıyor muyuz?? 7 Boşver Sakın ha boşverme Boşver dediğimiz şey, inan bizim için çok önemlidir tekrar sinirden demişizdir Eğer sen boşverirsen daha da sinirleniriz Dar ederiz dünyayı başınıza Her kavgada gündem olur o şey Sadece azıcık bekle sakinleşelim 8 Sen Bilirsin Hayır herşeyi ben bilirim Şu an çok sinirliyim o yüzden seni derme çatma cevaplarla geçiştiriyorum Sakın ha, havalara girme sen bilirsin dediğim için Şu lahza öyle iyi değilim, tek istediğim susman, o yüzden sen bilirsin 9 Gerek Değil Bunu genelde erkek “açıklamama izin ver dediği zaman söyleriz “Gerek yok çünkü sen ne anlatırsan anlat ben yine bildiğimi okuyacağım Senin söylediklerinden çok, benim düşünüp beynimde kurduklarım manâlı şu an benim için Lüzum yok, sus sakinleşmemi bekle önce… Gerek değil id 10 Hı hı Bu kelimeyi söylerken kesinlikle karşındakinin gözlerine bakmayız Uzağa abes boş bakışlar atarak söyleriz oysa o yararsız iki heceye olabildiğince anlam yükleyelim Dudakları birleştirip, başımızı yukarı aşağıda sallayarak “hı hıı bittin olum sen hissini uyandırırız karşısında tarafa