Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınların sordukları en zor 5 soru

Kadınların sordukları en zor 5 soru
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kadınların sordukları en güç 5 soru Kadınların sordukları en kuvvet 5 soru ve onların içten ve hatalı cevapları Sorular: 1 Ne düşünüyorsun? 2 Beni seviyor musun? 3 Kilolu mıyım? 4 O (kadın) benden daha mı güzel? 5 Ben ölseydim ne yapardın? Bu soruların fena ve şiddet olmasının nedeni onlara dürüst cevaplar verilmezse her birinin büyük bir ağız dalaşı, kavga veveya boşanmaya yol açma riski taşımasıdır Dürüstkelimesi burada pragmatik anlamda doğru demektir; ahlaki açıdan doğruluk göz önüne alınmamış, bu okuyucunun etik anlayışına bırakılmıştır 1Ne düşünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabı, natürel oysa şöyle bir şeydir: Senin ne dek sıcak, inanılmaz, ilgili, düşünceli, akıllı, ve hoş bir benzeşen olduğunu ve seninle karşılaştığım için ne değin şanslı olduğumu düşünüyordum Bu yanıt kitabi olduğundan, böyle söylerseniz tabii ama pozitif işe haylaz Onu konuşma diline aktarmanız gerekir: Yaa, düşünüyorum da, sen çok sıcak ve şirin birisin Benimle ilgileniyorsun Düşüncelisin Çok zeki ve güzel bir eşsin (Azıcık başıboşluk) Gerçekten, seninle karşılaştığım için ben de fazla uğurlu bir hergeleyim! Bu yanıt o sırada aklınızdan geçenlerle uzaktan yakından ilgili olmayabilir Yanlış cevaplar: 1 at yarışı 2 futbol 3 dükkandaki işleri 4 benden daha güzel olduğunu 5 son günlerde ne kadar şişmanladın id 6 Sassy makalesine göre bu aptal soruya verilen en iyi yanıt Evli ve Çocuklu'daki Al Bundy'den gelmiş Karısı Peg bu soruyu sorunca, Senin bilmeni isteseydim, demiş Al, dikkate almak yerine konuşuyor olurdum Diğer soruların da bir tek dürüst cevabı lakin bir çok yanlış cevabı var 2Beni seviyor musun? Bu sorunun dürüst cevabı, evettir Daha etkili olmak isteyenler, evet, hayatımda diyebilir Yanlış cevaplar: 1 sanırım 2 evet deseydim kendini daha mı iyi hissedecektin? 3 bu senin aşktan ne anladığına tabi 4 fark eder mi? 5 kim, ben mi? 6 3Kilolu mıyım? Bu sorunun içten cevabı kendinden belirlenmiş bir şekilde ve elbette vurgulayarak, hayır, natürel oysa değilsin,deyip odadan hemen çıkmaktır Yanlış cevaplar: 1 sana kilolu diyemem, ama ince de diyemem 2 neye kıyasla? 3 hafifçe şişman elde etmek sana yakışıyor 4 daha şişmanları da gördüm 5 soruyu tekrarlayabilir misin? üstünde düşünüyordum da 6 4 O benden daha mı hoş? Bu sorudaki oeski bir kız dost, yoldan geçen (ve ona bakarken az kalsın kaza yapacağınız) biri ya da seyretmekte olduğunuz filmdeki bir aktris olabilir Her neyse, her halükarda doğru yanıt, hayır, sen çok daha güzelsin,şeklindedir Yanlış cevaplar: 1 bir diğer açıdan öyle 2 güzelliğin nasıl kıyaslandığını bilmiyorum 3 evet, ama senin kişiliğin çok daha iyi 4 o sadece daha genç ve ince 5 soruyu tekrarlayabilir misin? üzerinde düşünüyordum da 6 5 Ben ölseydim ne yapardın? Doğru yanıt: Allah göstermesin! Senin zamansız ayrılığına dayanamam Hayat benim için anlamını yitirir ve kendimi Boğaz Köprüsünden atmamak için bir niçin bulamam (Dikkat: Ses tonu ve yüz ifadeleri doğaüstü önemlidir) Bu soru, aşağıdaki aptal fıkrada da görüleceği gibi, bütün soruların en aptalı ünvanını kazanmaya layık bir sorudur K: Hayatım, ben ölseydim ne yapardın?E: Eee, fazla kötü olurdum, fakat niye sordun?K: Her Tarafta evlenir miydin?E: Yo, kuşkusuz evlenmezdimK: Niye? Evli olmaktan hoşlanmıyor musun?E: Şüphesiz hoşlanıyorumK: Öyleyse niçin evlenmezdin?E: Pekala, evlenirdimK: Çağrıda Bulunmak evlenirdin?E: EvetK: Onunla yatağımızda mı yatardın?E: Yani, evet Illaki pek yapardımK: Anlıyorum Benim elbiselerimi giymesine de izin verir miydin?E: İsterse, tabii amaK: Pek mi? O halde benim resimlerimi kaldırıp onun resimlerini de asardın, değil mi?E: Evet Doğru tutum bu olurduK: Yaaa!? Eh, o vakit benim golf sopalarımı kullanmasına da müsade verirdin?E: Bu natürel oysa mümkün yok, hayatım, çünkü o solak  

858,480Konular
981,422Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt