Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınların Teknolojideki yeri ve merakı

0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

imageskadinlarinteknolojidekiyerivemeraki5b0349bf50de5

Erkekler kendilerini her zaman teknoloji muduru olarak goruyorlar Onlar her zaman her şeyin en doğrusunu bilirler En teknolojik urunu kullanamadık diye neden hep erkeklerden yardım alıyoruz Ya da biz teknolojik urunlerde hata yapınca erkekler neden aşağılıyor bizi?

Bizde gayet guzel teknoloji kullanabiliriz Telefon da ki takvimlerimizi yıl donumlerimizi yazarız, yuzumuze yaptığımız maskenin yıkanma zamanını alarm kurarız, marketten alacağımız pasta malzemelerini telefona not alırız Kullanırız da kullanırız biz de kullanırız teknolojiyi ne olmuş ki? Cok da kullanılacak yararlı teknoloji goremiyorum ayrıca Kendi kendine park eden arabadan aldınız bize de kullanmadık mı? Topuğu portatif uzaktan kumanda ile takılıp cıkartılan ayakkabı aldınız da kullanmadık mı? Tırnaklarımıza manikur yapan, sacımızı boyayan fon ceken robot aldınız da kullanmadık mı? Evi temizleyip yemek yapan ev yardımcı kitlerinden aldınız da kullanmadık mı? Kullanırdık, rahatımıza duşkunuz vesselam… Kadınların en cok kullandığı teknolojiyi duşunurken birden aklıma internetten alışveriş geldi Bu nasıl bir teknolojidir? Tamamen kadınların alışveriş duygularına yonelik duzenlenmiş buyuk bir operasyon İlk kim icat etti acaba bunu? Orneğin soğukta ya da sıcakta dışarıda gezmek zorunda kalmadan oturduğunuz evde rahatca siteleri gezip yeni trend urunleri tek tıkla sipariş verip kargoyla ayağınıza kadar gelmesi buyuk bir teknoloji Biz bunu kullanırız Goruntulu konuşma da kıskanc kadınlarımız icin muthiş bir teknoloji Tatlı dil ile eşlerine en ust seviyede ki telefonu aldırıp olur olmadık zamanlarda “alo aşkım neredesin etrafı gosterir misin demekte ustayız Yalnız yaşayan kadınların ise en sadık arkadaşları siri! “Siri kırmızı etek bana yakışır mı?, “siri sence terfi etmeyi hak ediyor muyum?… bir başka kadınlar icin icat edildiğini duşunduğum teknoloji ise park sensoru Cunku biz kadınlar araba kullanmayı severiz Park etme konusunda biraz eksik olabiliriz ama olsun sağ olsun teknoloji ureticileri bizleri unutmayıp park sensoru icat etmişler Biz bunu da kullanırız Google arama motoru da kadınlar icin uretilmiş bir başka teknoloji “elmalı kurabiye nasıl yapılır, “Eşim eve gec geliyor, beni aldatıyor mu?, “Yuzde ki sivilce lekeleri nasıl gecer gibi sorularımızı da sadece Google cekiyor Helallik istemek lazım

Kadınlar bunu beğendi…

Sağlıcakla Kalın…

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt