Kadınların vazgeçemedikleri ünlü olmayan yakışıklı erkek resimleri yakışıklı erkek fotoları meşhur olmayan fotoları Yapılan bir alışveriş araştırması kadınlarla ilgili manâlı sonuçlar ortaya koydu Her beş kadından dördü sokağa çıkarken dudak boyası, göz kalemi ve maskara sürüyor 1548451252 1548451252 kadinlarinvazgecemedikleri5c4b7db65277akadinlarinvazgecemedikleri5c4b7db65277a http:wwwgenckizlarnetsaglikresimlerikadinalisverismarketpara KMG Araştırma, iki hafta önce Alışveriş Davranışları 2007’nin sonuçlarını açıkladı Türklerin o kadar fazla alanda alışveriş alışkanlıklarını ortaya koyan raporun kozmetikle ilgili bölümü, kadınların en çok dudak boyası, göz kalemi ve rimel tükettiğini ortaya çıkarmış Büyük Kasaba ve güya kent nüfusu temsil edecek şekilde 679 bayan ile görüşmüşler Sanıyorum temsilcilik kabiliyeti yüksek bir şahısım, çünkü bende de yerleştirme aynen böyle Sahiden en sık maskara bitiyor, çünkü tek bir rimel kullanıyorum Her gün öbür ruj sürdüğümden dudak boyası daha geç bitiyor, fakat bir defa bitti mi de altı tane aniden edinmek zorunda kalıyorum Arkaik bünye muamelesi yapmayacaksanız itiraf edeyim; allık yerine de dudak boyası kullanıyorum sık sık Hazır açmışım rujun kapağını, onu kaldır allık çıkar, fırça bul, uzun iş Hem dudağıma sürdüğüm ruju yanağıma da sürünce ekip oluyor görünürde, makyaj yaparken en fazla gözlere süre harcıyor ve onları öne çıkarıyoruz Çünkü kadınların yüzde 785’i göz kalemi, 758’i rimel, 633’ü göz farı kullanıyor Ardındaki yüzde 515 ile allık geliyor Benim gibi yanağına da dudak boyası sürenler varsa adi tabii Pudra ile aramız böylece yok, kullananların oranı yüzde 274 Onun yerine fondöteni seçim ediyoruz Kadınların yüzde 45’i her 5 ayda bir fondöten satın alıyor Fondöten alınacağı zaman sıkı bir araştırma yapıyorlarmış Aslında de renkli kozmetiğin en risklisi fondöten bir kere dürüst rengi tutturamama sıkıntısı var Bir De kaliteli bir tane almazsanız akne sahibi olabilirsiniz En sevdiğimiz promosyon şeklinin indirim ve ikinci ürüne yüzde 50 indirim olduğu tespit edilmiş Bir tane alana ikincisi bedava promosyonlarını atlamış olacaklar Arap erkekleri yakışıklı tezgáhtar istemiyor Hadiseden bir Ekşisözlük yazarı doğru farkında olan oldum Arab News adlı gazetenin internet sitesinde, Abdül Muhsin El Raşud El Vatan imzasıyla 14 Ocak’ta bir makale yayınlanmış Kısaltarak tercüme ediyorum: Karımla birlikte Riyad’ın en büyük alışveriş merkezlerinden birine gittik İçerisi mağazalar, birbirinden ünlü markalar, tasarım giysiler, parfümler, havalı restoranlar, romantik aydınlatmalar, cep telefonları ve iç çamaşırları ile dolu Uyarı ettim, emniyet görevlileri bekar veya yalnız gelen erkekleri hariç tutmak konusunda çok iyi çalışıyorlardı Mağazaların hepsinde genç, yakışıklı ve Suudi olmayan erkek tezgáhtarlar kadınlarla ilgilenmekteydi Albenili bir gülümseme ile tatlı tatlı konuşuyor, kadınlara asistan oluyorlardı Gördüğüm kadarıyla kadınların birçok uyarı çekecek dek özenli giyinmişti Bazıları alışveriş gerçekleştirmek yerine güzelliğini göstermek üzere gelmiş gibiydi Sonradan düşündüm: Yalnız ve bekar erkeklerin girmesini engellediğimiz alışveriş merkezlerinde, kadınların Suudi olmayan, bekar ve yakışıklı tezgáhtarlar ile başbaşa kalmasına izin veriyoruz Ne dek da cömertiz! Birçoğumuz, kadınları tacizden gözetmek ve flört etmelerine engel olmak için Suudi erkeklerin alışveriş merkezlerine girişinin yasaklanması gerektiğini düşünüyor Fakat bu yakışıklı, nazik, düzgün konuşan ve de Suudi olmayan tezgáhtarlar daha büyük bir risk teşkil ediyor Bilhassa de iç çamaşırı mağazalarında, seksi çamaşırları gösterirken Bu yasağı niye koyuyoruz? Suudi erkeklerine güvenmediğimizden mi? O zaman mağazalarda Suudi olmayan erkekler yerine bayan tezgáhtarlar çalışsa daha iyi olurYıllardır alışveriş merkezlerine gider gelirim, hiç bu yazıda tanım edildiği değin ayartıcı, tahrik edici, ahlaka mugayir, flörtöz yerler olduklarını ayrım etmemiştim Benden adam olmaz, abes abes dolaşıp duruyorum ortalıklarda Baksanıza ortam ne dek uygun Romantik aydınlatma, iç çamaşırları, parfüm kokuları, yakışıklı tezgahtarlar Halbuki benim alışveriş merkezine girince algıladıklarım hep vitrindeki giysiler, fiyat etiketleri, indirim oranları, kalabalık, güvenlikteki asap bozucu xray sırası, kasa önü ve soyunma kabini yığılmaları, tek bir boş masa için krallığımı verecek duruma geldiğim restoranlar filan oluyor nadiren yakışıklı yüzler görüyorum lakin ne bende, ne de raflardan ürün indirip dağınıklık toplamaktan yorulan onlarda flört edecek hal kalmamış oluyor