Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadir Çöpdemir koronavirüse yakalandı mı? İddialara yanıt verdi...

Kadir Çöpdemir koronavirüse yakalandı mı? İddialara yanıt verdi...
0
25

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kadir_copdemir_iddialara_yanit_verdi_kadir_copdemirden_ilk_aciklama_geldi_1619005492_5881.jpg

Hayatını Bodrum'da sürdüren ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir, evvelki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Hakkında çıkan 'koronavirüse yakalandı' haberlerine de cevap veren Kadir Çöpdemir, 'Öyle bir şey olmadı' dedi.

Bir müddettir ekranlardan uzak olan ve görünmeyen Kadir Çöpdemir, geçtiğimi gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Kadir Çöpdemir koronavirüse yakalandığına dair çıkan haberlerle ilgili birinci sefer konuştu.

Çöpdemir, haberlerle ilgili 'Arkadaşlar dişimde implant var, konuşamıyorum fakat o denli bir şey olmadı. Zati İstanbul'da da yaşamıyorum, taşındım' sözlerini kullandı.

Diş tedavisi için İstanbul'a geldiğini söz eden ünlü oyuncu, 'Bodrum'a taşındım, virüsten korkuyorum' dedi.