Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kadir doğulu biyografi kimdir hayatı

kadir doğulu biyografi kimdir hayatı
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
kadir doğulu kimdir
kadir doğulu resimleri
kadir doğulu hakkında
kadir doğulu biyografisi
kadir doğulu hayatı

Doğulu kardeşler Mersin ’de ev kadını bir anne ve işçi emeklisi bir babanın çocukları olarak dünyaya geldi Beş çocuklu ailede bütün çocukların yaşları birbirine yakın olunca arasında abi kardeş ilişkisinden çok arkadaşlık ilişkisi kuruldu Babalarının niyetlenmek için ABD ’ye gitmesiyle de erken yaşta yükümlülük altına girip çocuk yaşlarda meslek hayatına atıldılar Kadir Doğulu, 10 yaşında semt esnafının yanına girdi Abisi Kemal Doğulu yaz aylarında bisikletçide, bakkalda meslek yaptı: “Tabii zıpırlıklarımız da oldu diyor Kemal Doğulu
Kemal Doğulu ’nun ana gerçek dışı iyi bir bayan kuaförü olmaktı Bu yüzden minik yaşta annesinden bakımlı evde kız kardeşinin saçlarını keserek işe başladı 12 yaşına geldiğinde artık Mersin ’de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapıyordu
Hayatı istediği gibi sürerken amcasının zoruyla İmam Hatip ’e kaydoldu Arapça ve Kur ’an derslerinde başarılı olamadı Ailesinden rahat Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Konuşmacı ’deri ayrıldı Lise sonrası Urfa ’da Harran Üniversitesi ’nde Pazarlama Bölümü ’nü kazandı: “Urfa ’dan ikinci senem bitmeden gözyaşları içinde döndüm Fazla güç koşullar altındaydım Eşyalarımla sokakta kaldım Konut bile vermediler Bunun nedeni yalnızca öğrenci olmamdı Fakat pes etmedi İstanbul ’un yolunu tuttu Kuzeni Zeki Doğulu ’nun salonunda çalışmaya başladı

FOTOĞRAFÇILARIN NEFRETİNİ KAZANDIM

Bunu moda dergilerindeki çekimler için saç tasarımı gerçekleştirmek takip etti: “Saç konusunda mütavazi olamayacağım Cümbür Cemaat benimle niyetlenmek istiyordu Dergiler sıradaydı Güzel saçlar yapıyordum Saçlar iyiydi lakin bu sefer de piyasadaki makyözler onu tatmin etmedi Paris ’te bir kozmetik firmasından bir sürü iyi makyaj malzemesi aldı ve bu işe girişti Zamanla halk müziği yaptığı makyajları beğendi Ve sıra resim çekmeye geldi Birincil çektiği fotoğraflar Elle dergisine moda sayfalarında yayınlandı “Bu benim fotoğrafçıların nefretini kazanmama niçin oldu Çünkü bu işlerin eğitimini almadım Ama eğitim alanlardan daha fazla resim çektim Bu yüzden ister istemez kıskandılar Hepsine yargı veriyorum Ama bu işler kendini geliştirmeyle alakalı ben de kendimi eğittim Bütün bunların arkasından hepsinin tamamlayıcısı olan imaj danışmanlığı geldi Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Itina, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını yeniden aşağıya tasarladı Fotoğraflarını çekti Klip yönetti

UYURKEN BİLE SIKILIYORUM

Kadir Doğulu ’nun da ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti Bilhassa kafe ve bar işletmeciğinden keyif alıyordu 2000 ’de abisinin yanına gelmek için İstanbul ’un yolunu tuttu Önce Beyoğlu Frape ’de işe girdi Arkasından Refika ’da çalıştı Cafe City ve Buz ’da garsonluk yaptı Salomanje ’de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı Bir vakit sonradan bu işe ayrıntılarıyla kafayı taktı Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma ’daki kafeleri ve restoranları inceledi Oradaki yemekleri tattı Türkiye dönüşü House Cafe ’de işe girdi İki sene işletmecilik yaptı O dönemde abisi yoluyla Hande Yener ’le tanıştı Kısa bir vakit daha sonra bu tanışıklık aşka dönüştü Hande Yener menajerlik işlerini çalışkan bulduğu Kadir Doğulu ’ya teslim etti Zamanla işi büyüttü ve “Tpa isminde bir şirket kurdu Şimdi Hande Yener ’le çalışmaya devam ediyor bunun dışında bazı isimlere menajerlik hizmeti veriyor aynı zamanda Harbiye ’deki Piyasa isimli gece kulübünü işletiyor Yazın başlayacağı dizi için oyunculuk kurslarına devam ederken bir yana da Emel Müftüoğlu ’yla yakında başlayacağı yemek programının hazırlıklarını yapıyor Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü ’nde birinci sınıf derslerine devam ediyor: “Allah bana bir enerji vermiş gerisini koy vermiş Çalışmadığım zamanlar kendimi rahatsız hissediyorum Uyurken bile sıkılırım diyor
*

858,496Konular
981,600Mesajlar
29,706Kullanıcılar
serhat10Son üye
Üst Alt