Kadir Doğulu Kirli Yedili'den Ayrıldı! kadir doğulu haberleri kirli yedili kadir doğulu Sevgili melekler, Pis Yedili dizisinin başrol oyuncularından Kadir Doğulu ani bir kararla diziden ayrıldı Pis Yedili isimli diziden ayrıldıktan sonra, hakkında Bitkinlik Sendromu hastalığına yakalandığı dedikoduları meydana çıkan Kadir Doğulu, Peyami Safa'nın aynı adlı romanından dizi versiyonuyla ekranlara gelecek olan FatihHarbiye'de başrolda oynayacak İşte detaylar 1548617488 1548617488 kadirdogulupisyedilidenayrildi5c4e0714487b4kadirdogulupisyedilidenayrildi5c4e0714487b4 kadirdogulupisyedilidenayrildi5c4e0714487b4 Pis Yedili isimli diziden ayrıldıktan sonradan, hakkında Bitkinlik Sendromu hastalığına yakalandığı dedikoduları meydana çıkan Kadir Doğulu da FatihHarbiyede başrolü üstlendi Doğulu, ayrıldığı dizi ile ilgili olarak şunları söyledi: Apaçık tükenmişlik sendromu falan yok Görüldüğü gibi sağlığım gayet iyi ve yeni bir diziye başladım O diziden keyfimden ayrılmadım Eğer arada Gani Abi olmasaydı, benim konuşmalarım çok bambaşka olurdu Gani Abiye çok şey borçluyum