Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir Doğulu Pis Yedili'den Neden Ayrıldı?

Kadir Doğulu Pis Yedili'den Neden Ayrıldı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kadir Doğulu Pis Yedili Dizisinden Niçin Ayrıldı

Show Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Pis Yedilinin yakışıklı başrol oyuncusu Kadir Doğulu'nun diziden ayrılması hayranları çok üzdüPis Yedili dizisinde canlandırdığı karakterin çok sevildiği yakışıklı oyuncunun birdenbire bire diziden ayrılmasına hayranları ve dizinin müdavinleri hala alışamadılar

Diziden bölünme sebebini bütün olmasada açıkladıKadir Doğulu diziden ayrılma sebebinin Meryem Uzerli gibi yorgunluk sendromuna yakalandığı iddiaları değil böyle bir şey olmadığını söyleyen genç oyuncu sözlerine şöyle devam ettiHayır böyle birşey yok diziden ayrılmamın diğer bir nedeni var ve ben bunu basına açıklayamam dedi
Gani Müjde Kadir Doğuluiçin ne süre isterse ona kapımız açık açıklamasını yaparken genç oyuncu Kadir Doğulu arada Gani Müjde olmasa herşey daha öbür olurdu ona fazla şey borçluyum bu yüzden susuyorum yoksa ben fazla şey konuşurdum diyen genç oyuncu Pis Yedili dizisinden keyfinden ayrılmadığını da son olarak sözlerine ekledi

ALT :wwwlarcomupluploadskadirdogulu28211kadirdogulu28211ALT *

858,523Konular
981,269Mesajlar
31,122Kullanıcılar
osmanssSon üye
Üst Alt