Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadir Doğulu Pis Yedili'den Neden Ayrıldı?

Kadir Doğulu Pis Yedili'den Neden Ayrıldı?
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kadir Doğulu Pis Yedili Dizisinden Neden Ayrıldı

Show Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Pis Yedilinin yakışıklı başrol oyuncusu Kadir Doğulu'nun diziden ayrılması hayranları cok uzduPis Yedili dizisinde canlandırdığı karakterin cok sevildiği yakışıklı oyuncunun birden bire diziden ayrılmasına hayranları ve dizinin mudavinleri hala alışamadılar

Diziden ayrılma sebebini tam olmasada acıkladıKadir Doğulu diziden ayrılma sebebinin Meryem Uzerli gibi tukenmişlik sendromuna yakalandığı iddiaları değil boyle bir şey olmadığını soyleyen genc oyuncu sozlerine şoyle devam ettiHayır boyle birşey yok diziden ayrılmamın başka bir nedeni var ve ben bunu basına acıklayamam dedi
Gani Mujde Kadir Doğuluicin ne zaman isterse ona kapımız acık acıklamasını yaparken genc oyuncu Kadir Doğulu arada Gani Mujde olmasa herşey daha farklı olurdu ona cok şey borcluyum bu yuzden susuyorum yoksa ben cok şey konuşurdum diyen genc oyuncu Pis Yedili dizisinden keyfinden ayrılmadığını da son olarak sozlerine ekledi

ALT :wwwupluploadskadirdogulu28211kadirdogulu28211ALT

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt