Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Doğulu'nun hastalığı korkuttu! Ölüm riski...

Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Doğulu'nun hastalığı korkuttu! Ölüm riski...
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kadir_dogulu_ve_esi_neslihan_atagul_dogulunun_hastaligi_korkuttu_olum_riski_1611123822_7968.jpg

'Geçirgen bağırsak' teşhisi konulan Neslihan Atagül Doğulu, başrolü olduğu Sefirin Kızı adlı diziden ayrıldığını söylemişti. Eşi Kadir Doğulu ile Atagül'ün hastalığında ölüm riskinin olduğu ortaya çıktı.

Sette rahatsızlandığı bilinen oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'ya, "Geçirgen bağırsak" sendromu teşhisi konulduğu ve rahatsızlığından dolayı, rol aldığı dizi için 10 gün rapor aldığı öğrenilmişti. Atagül Doğulu'dan bu durumla ilgili seyirciyi üzecek bir açıklama gelmişti. "Vücudum tolerans göstermedi, biraz dinlenmeye ihtiyacım var" diyerek diziden ayrılan Atagül, projeye veda ettiğini şu sözlerle duyurdu:

9p40f_1610527542_4649.jpg

'Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere.'

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt