Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kadir gecesi duası ve anlamı

kadir gecesi duası ve anlamı
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kadir gecesi duası,
kadir gecesi duasının anlamı,
kadir gecesinde okunan duanın anlamı
imageskadirgecesiduasiveanlami5afdec4585dbc

Kadir Gecesi Yapılacak Dua

“Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fafu anni

Anlamı

“Allahım, şuphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet (Tirmizi, Daavat, 12)

Similar threads

kadir gecesınde okunacak dualar Hz Aişe (ra) şoyle diyor: Dedim ki: Ya Rasulallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şoyle buyurdu: Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fafu anni (Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle) Kadir Gecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Peygamberimizin Kadir Gecesinde Okuduğu Dua Hz Muhammed'in (sav) Kadir Gecesinde Yaptığı Dua “Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fafu anni Anlamı “Allahım, şuphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet Hz Muhammed (sav) Kadir Gecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kadir Gecesi Yapılacak En Onemli Dua Kadir Gecesi Duası Kadir Gecesinin en onemli ozelliği, cin ve insanlara iki cihan saadeti bahşeden, kainat kitabının ezeli bir tercumesi olan yuce kitabımız Kur'anı Kerimin bu gecede ilk olarak dunya semasına indirilmesidir Daha sonra ise ihtiyaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Kadir Gecesinde Okunacak Dilek Duası Kadir Gecesi Kuranı Kerim'in indirilmeye başlandığı gecedirBu mubarek Kadir Gecesi'nde okunan tum dualar cok makbuldurAllahu Teala Kadir Gecesin'de yapılan butun duaları kabul eder dilekleri geri cevirmez ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Kadir Gecesi Yapılan Dua Kadir Gecesi Yapılacak Dualar Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye oğrettiği dua; Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fa'fu anni' Anlamı:Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affet Kadr Suresi Okunuşu İnna enzelnahu fi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt