Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua

Hoş geldin! yann13170 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
233

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl öğrendiğini şöyle anlatıyor:

Dedim ama: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim?

Peygamberimiz şöyle buyurdu:

Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle)

Kadir Gecesi Duası Türkçe Manası:

Kadir Gecesi duasının manası (Ya Rabbi, sen affedicisin, kerîmsin, affı seversin, beni de affeyle) demektir
İslam alemindeki en kıymetli beş geced *

Similar threads

Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl öğrendiğini şöyle anlatıyor: Dedim oysa: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Peygamberimiz şöyle buyurdu: Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Kadir Gecesi Peygamberimizin Okuduğu Dua, KADİR GECESİ PEYGAMBERİMİZİN ETTİĞİ ÖZEL DUA Hazreti Muhammed (sav) Kadir Gecesi için şöyle demiştir; “Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl oğrendiğini şoyle anlatıyor: Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Peygamberimiz şoyle buyurdu: Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Kadir Gecesinde hangi dualar edilir Kadir gecesinde edilen dua Hazreti Muhammed Kadir Gecesi için şöyle demiştir; “Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış bulunan, ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Kadir gecesi nasıl geçirilmeli Kadir Gecesinin değeri bambaşkadır Bana Kalırsa Allah Teala bu gecenin kutsal olduğunu, zira Kuran ’ı bu gecede indirdiğini (bazı tefsirlere göre bu gece Berat Gecesi ’dir) bildirmektedir Hz Peygamber ’in ifadelerine göre, Ramazan ’ın son on gününde ve tek sayılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt