Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadir gecesinde dularınızı eksik etmeyin kardeşlerim

Kadir gecesinde dularınızı eksik etmeyin kardeşlerim
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi akşamlar herkese bu gece Kadir gercesi Mümünin Mümine duası kabul olurmuş Sizde benim içim Sevdiğim kızın mesaj atmasını dua edin aşırı özledim Dua edenlerin işi rast gitsin sevdikleri hep yanına olsun inşallah amin

Similar threads

İyi akşamlar herkese bu gece Kadir gercesi Mümünin Mümine duası kabul olurmuş Sizde benim içim Sevdiğim kızın mesaj atmasını dua edin fazla özledim Dua edenlerin işi rast gitsin sevdikleri daima yanında olsun inşallah amin
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Kadir gecesinde edilmesi gereken dualar Aişe validemiz, “Ola Ki Kadir Gecesi’ne tevafuk edersem nasıl dua edeyim? diye Allah Resulü’ne sormuş, Fahri Cihan Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) de ona, “Ellâhümme inneke afüvvün, tuhibbu’lafve fa’fü annî (Allah’ım! Kuşkusuz Sen affedicisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Kadir Gecesinde yapılacak Dua Kadir gecesi Duası imageskadirgecesindeyapilacakdua5ad2f4dc4f326 Bin Aydan Hayırlı Kadir Gecesinde Yapılacak Dualar EUZU BİLLAHİ MİNE’ŞŞEYTANİ’RRACÎM BİSMİLLAHİ’RRAHMANİ’RRAHiM اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالمَِينَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Kadir gecesinde edilmesi gereken dualar Aişe validemiz, “Şayet Kadir Gecesi ’ne tevafuk edersem nasıl dua edeyim? diye Allah Resulü ’ne sormuş, Fahri Cihan Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) de ona, “Ellâhümme inneke afüvvün, tuhibbu ’lafve fa ’fü annî (Allah ’ım! Şüphesiz Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Kadir Gecesinde Yapılacak Dua Türkçe Türkçe Kadir Gecesi Duası Kadir Gecesi dua etmenin sevabı büyüktür Namaz ile bielikte dua etmek daha büyük sevaptır Aşağıdaki Kadir Gecesi duasını kılacağınız Kadir Gecesi namazından sonradan okuyabilirsiniz: Kadir Gecesi Namazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt