Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadir gecesinde dularınızı yetersiz etmeyin kardeşlerim
İyi akşamlar herkese bu gece Kadir gercesi Mümünin Mümine duası kabul olurmuş Sizde benim içim Sevdiğim kızın mesaj atmasını dua edin fazla özledim Dua edenlerin işi rast gitsin sevdikleri daima yanında olsun inşallah amin
İyi akşamlar herkese bu gece Kadir gercesi Mümünin Mümine duası kabul olurmuş Sizde benim içim Sevdiğim kızın mesaj atmasını dua edin aşırı özledim Dua edenlerin işi rast gitsin sevdikleri hep yanına olsun inşallah amin
Kadir Gecesinde Yapılacak Dua Türkçe
Türkçe Kadir Gecesi Duası
Kadir Gecesi dua etmenin sevabı büyüktür Namaz ile bielikte dua etmek daha büyük sevaptır Aşağıdaki Kadir Gecesi duasını kılacağınız Kadir Gecesi namazından sonradan okuyabilirsiniz:
Kadir Gecesi Namazı...
Kadir Gecesinde Yapılacak Dua Turkce
Turkce Kadir Gecesi Duası
imageskadirgecesiturkceduasi5adbeaa8ea312
Kadir Gecesi dua etmenin sevabı buyuktur Namaz ile bielikte dua etmek daha buyuk sevaptır Aşağıdaki Kadir Gecesi duasını kılacağınız Kadir Gecesi namazından sonra...
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız
Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.