Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir İnanır bu yaptığına inanamıyorum :)

Kadir İnanır bu yaptığına inanamıyorum :)
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kadir İnanır bu yaptığına inanamıyorum AŞK HATRINA ÇEHOV İZLEDİ! 1548621588 1548621588 kadirinanirbuyaptiginainanamiyorum5c4e17187f047kadirinanirbuyaptiginainanamiyorum5c4e17187f047 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkadirinanir21&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÇEHOV KLASİKLERİNDEN 'VİŞNE BAHÇESİ', ÖNCEKİ AKŞAM KADIKÖY HALDUN TANER SAHNESİ'NDE PERDESİNİ AÇTI Tiyatro salonlarında öyle sık rastlanmayan Kadir İnanır da oyunda rol bölge sevgilisi Jülide Kaide'ı izlemek için oradaydı Özel hayatını meraklı gözlerden uzaktan tutan, sinema salonları ve tiyatrolarda bile kendini böylece göstermeyen Kadir İnanır, söz konusu sevgilisi Jülide Kaide olunca kural tanımıyor Ünlü oyuncu, önceki akşam Kural'ın rol aldığı, Rus yazar Anton Çehov'un 1904'te yazdığı 'Vişne Bahçesi'ni izlemedi Tiyatroya SerapYılmaz Ulusoy çifti ile gelen İnanır, sevgilisini heyecanlandırmamak için ön sıralarda oturmayı reddetti Kendine arkadaki sıralarda bir yer bulan Kadir İnanır, gösterim sonrasında Jülide Kural'ı kokteyl alanında bekledi İnanır, gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili sorularını 'Burada aşk soruları sormayın Sete gelin, her şeyi cevaplarım' diye geçiştirirken, Kural ise 'Kadir Bey beni daima destekler Onun desteğini ve verdiği gücü tekrar tekrar hissederim' dedi Mekandan birbirine sarılarak çıkan çift, flaşların patlaması üzerine ise uzaklaştı  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt