Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir Şeker Hakkında Tahliye Kararı!

Kadir Şeker Hakkında Tahliye Kararı!
0
119

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14

Avukatının itirazı kabul edilen Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildiği aktarıldı.

Ayrıntılar gelecek...

Similar threads

2 yıl 5 ay 1 gün müddetle tutuklu bulunduğu göz önüne alınan Kadir Şeker, tutuklu bulunduğu Akşehir Cezaevi'nden yurt dışı yasağı ve isimli denetim kararıyla tahliye oldu. Tutuksuz yargılaması devam eden Şeker, cezaevinden çıktıktan sonra ailesine sarıldı. Konya'da sevgilisini darp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kadir Şeker'in tahliye kararını öğrenen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Remzi Duran, Ankara'ya gidip Yargıtay'a itirazda bulunacaklarını söyledi. Anne Mübeyyen Güner, 'Devlet bu tahliye kararıyla resmen 'Ben uğraşmayacağım kendi adaletini kendin sağla' dedi. Ben de kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sosyal medya fenomeni Porçay hakkında tahliye kararı verildi. Yayınladığı 'Ezhel Parodi' isimli görüntüden ötürü hakkında uyuşturucu ve uyarıcı husus kullanımını özendirmek hatasından dava açılan ve tutuklanan Youtuber Erkan Porçay için tahliye kararı verildiği öğrenildi.  Avukat Ali Gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan hakkında savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya dönük yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi. Dün cezaevinden tahliye edilen DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan hakkında savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya dönük yakalama kararı çıkartıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Konya'da Ayşe Dırla'ya şiddet uygulayan sevgilisini engellemeye çalışırken öldüren Kadir Şeker hakkında verilen 12,5 yıllık mahpus cezası Yargıtay tarafından bozuldu...  Bugün yine yargılanan Kadir Şeker için mahkeme 10 yıl 10 ay mahpus cezasına hükmetti...  Yerel mahkemenin Yargıtay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt