Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir Topbaş: Baykal'la ilgili duyumlarım var

Hoş geldin! kazimdemir tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kadir Topbaş: Baykal'la ilgili duyumlarım var
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadir Topbaş: Baykal'la ilgili duyumlarım var Kadir Topbaş, CHP'li Sevigen'in istifasının ardındaki sırada Baykal'ın olduğunu iddia etti Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da AKP seçim iletişim bürolarının açılışını gerçekleştiren Topbaş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden oy istediğinin hatırlatılması üzerine, ''Sadece gülerim Sayın Kılıçdaroğlu, nerede nasıl mizah yapacağını dahi bilmiyor Burada espriler nasıl yapılır, nasıl konuşulur, siyaset nasıl yapılır bunları öğrenene dek illaki siyasi hayatı biter'' yanıtını verdi Topbaş, Kılıçdaroğlu'nun ''Anadolu'da opera vardı da biz mi gitmedik?' sözleriyle ilgili olarak ''Onu bana sormayacak CHP'nin bir adayı olarak, geçmiş yönetimlere soracak'' yorumunu yaptı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in istifasına ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine de şunları söyledi: ''Tabii daha arkası gelecek Daha diğer şeyler de gelecek Illaki Sayın Baykal'la ilgili de bir şeyler gelebilir varsayım ediyorum Çünkü bir yerlerden bazı duyumlarım var Ben kişisel olarak onların tarzında ne bir dosya takip ediyorum Ne bir dosyayla ilgilenirim Ama onlar, mazileri çok temiz halde halkın önünde değiller İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gidişleri, zaten yolsuzluklarla ortaya çıkmıştı Bunun ardındaki diğer şeyler de var Sayın Sevigen'in tavrı, yalnızca bir araziyle ilgili komisyonculuk yok Başka yerlerden de bahsediliyor Kendi partisindeki karşı taraf kanat bundan bahsediyor Medya inşallah bunları peşine düşüp takip eder Her taşın altından daha kimler çıkacak? Göreceksiniz''  

858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt