Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafa karışıklığı !

Kafa karışıklığı !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okursanız Sevinirim

Bir sevgilim vardı uzun süre önce ayrıldık uzun dediğim 35 ay falan oldu işte Hala biraz olsun aklımda sanırım ya da yok bilmiyorum Bir kızla konuşuyorum Onunla da aramızda fazla uzun uzaklık var Uzaklık nedeniyle sevgilim olmak istemiyor Sevgili olursak tek kavgada ayrılıp bir daha konuşmayacağımızı söylüyor Güveniyor muyum bilmiyorum, bir taraftan bakınca aslında haklı evet dediği gibi olur Fakat ya ucu açık adamak istiyorsa? Düş kuralım dedi bi gece kurduk anlatıyor bol bol benzer üniversiteden mezun oluruz çok hoş olur evleniriz falan iyi hoş oluyor, annesi de anlatmış Güvene gelince bilmiyorum kafam karışıyor O eski sevgilim dediğim kıza güvenmiştim önemli anlamda doğru birey falan demiştim Sonradan 1 aylığına başka şehre gitti ayrılmak istedi uzak olmuyor önceki sevgilimi unutamadım dedi oraya gelince tekrar konuşalım falan dedi e iyi olur dedik Baktım oysa sorun eski sevgilisi yok orada bulduğu başka biriymiş Buraya gelmedi mi? Geldi ast beni görünce her yerde gitti o çocuktan ayrıldı, bana döndü sözde Sonra tartışmalar vs yeniden bir bitiş ve gitti Bunun yüzünden kimseye güvenememeye başladım Şuan konuştuğum kişiye ne kadar güvenmem gerekiyor bi yorum yapar mısınız?

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt