iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım vardı aralıksız ayrılıp barışıyorduk takriben 2 senelik bir ilişkimiz vardı ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz lakin okuduğumuz şehirler diğer en son olay geçenlerde takriben 1 hafta önce tartıştık ve 23 gun konuşmadık bana 23 gün boyunca yazmayınca kızmış yan tersleyip duruyordu 'beni şimdi gizli bırak bayramda buluştuğumuzda değişmiş olursun umarım!' falan deyince ben de yazmamaya başladım
Yazmamaya başlayalı yaklaşık 45 gün oluyor o 45 jurnal süreç içerisinde bir mesaj bir arama deha yapılmadı hiçbir iletişimde bulunmadık Ama bu sabah kız durduk yere beni facebook'tan engellemiş ve whatsapp durumuna da 'hakkında her şeyi dinlemek istiyorum bu aşk yok de nedir?' yazmış
Diğer birisi mi var acaba napmaya çalıştığını çözemiyorum başkası varsa da bir yerimde olmaz fakat rotamızı belirleyelim biz de ona göre davranalım
Bir akıl verin kafam karmakarışık
Yazmamaya başlayalı yaklaşık 45 gün oluyor o 45 jurnal süreç içerisinde bir mesaj bir arama deha yapılmadı hiçbir iletişimde bulunmadık Ama bu sabah kız durduk yere beni facebook'tan engellemiş ve whatsapp durumuna da 'hakkında her şeyi dinlemek istiyorum bu aşk yok de nedir?' yazmış
Diğer birisi mi var acaba napmaya çalıştığını çözemiyorum başkası varsa da bir yerimde olmaz fakat rotamızı belirleyelim biz de ona göre davranalım
Bir akıl verin kafam karmakarışık