iltasyazilim
FD Üye
Evet baylar ben 8sınıfa gidiyorum bundan yaklaşık 1 ay önce bir kız bana aşırı derecede alaka göstermeye başladı 34 gün sürdü ve bende onu sevdiğimi anladım ve konuşmaya başladım genelde her zaman sanaldan (birincil aşkım)konuştuk 2 gün sanaldan kısa kısa muhabbet ettikten sonra dedim sinema önerge edeyim ve ettim lakin o geçiştirdi 23 gün konuşmayıp tekrardan konuşmaya başladım ama yine kısa kesip çıkıyordu 1 hafta hiç konuşmadım kızla tam unutacağım (aynı sınıftayız)tekrardan ilgilnmeye başladı değil geziye geliyormusun filan kızlar içinde soruyor bide faceden konuşmaya çalışıyor bir talih vereyim dedim ve birincil muhabbetimi 2 gün daha sonra açtık gerçek de çok utandı konuşamadı o gün akşam faceden yazdı konuştuk az birşey 1 gün daha sonra kızların dedikodusuna (kendisi)duydum meğerse kızın ilk sinema teklifiymiş ve beni için tatlı çocuk dediğini duydum neyse 1 gün sonrra sınav vardı kopyalaştık işte (matematik öğretmenime saygılar )öğleden daha sonra muhabbet açıcam bizim çocuklar bi toplandı yok sen kıza sinema teklifimi ettiin filan diye kız saece güldü ben çoğunu inkar ettim değil la filan dedim inanmadılar kız söylememiş öğrendim kız kankasına oda başkasına filan o kadar neyse üzüldüm o akşam baya konuştuk faceden sonradan çıktım (cuma günü)ondan beri yazmıyorum ne yapmalıyım acaba kız kafa mı yapıyor çünkü facede oğlanereber daima anlamadım artan bir şekilde soğuyorum HATIRINDAN ÇIKMAK İSTİYORUM OLMUYOR ACİLMAK İSTİYORUM OLMUYOR NE YAPSAM OLMUYOR
@FREE 111;
@FREE 111;