Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kafam cok karisik

kafam cok karisik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
Universitedeyken biriyle tanismistim Ayni okulda okuyorduk fakat bolumlerimiz farkliydi Ilkten okulun grubundan yazismaya basladik sonradan telefon numarami istedi ve telefonda konusmaya basladik Ayni okuldaydik ama hic yuz yuze gorusmemistik Yalnızca resimlerden taniyorduk birbirimizi Bir kac gun daha sonra bulusmaya karar verdik lakin ogrendim oysa normalde kiz arkadasi varmis Bunu ogrendikten sonradan onunla bulusmaktan vazgectim ve bunu yuzune vurdum Aradan azıcık zaman gectikten sonradan ( o hala arasira aramaya devam ediyordu beni ben ise cevap vermiyordum) duydum ancak kiz arkadasindan ayrilmis Bir sonraki aramasinda yanıt verdim ve konustuk Tekrar cikma teklifi etti ve bulustuk Ilk bulustugum süre resmi olarak sok gecirdim Cok yakisikliydi Asiri yakisikliydi Simdi herkesin zevki farklidir bana yakisikli gelen baskasina yakisikli gelmeyebilir ama yeminle uzun bir sure gozlerimi ondan alamadim Bende guzel sayilirim ama mankenler gibi en düşük 175 cm 90 60 90 degilim Minyon tipliyim 165 49 kilo acik kumral renkli gozlu Lakin o rahatlikla mankenlik yapabilir ve asiri derecede baris arduca benziyor Yuzu, sesi, hareketleri Yalnızca baristan daha uzun 192 boyundaydi
Onun yanindayken cok tedirgindim daima sagi solu kolluyordum ona bakan varmi diye ve evet bakan coktu Uyarı cekiyordu
Ilk bulusmada nasil olsa beni daha aramaz diye sartlandim ve dar davrandim lakin o beni aramaya devam etti ve bulusmaya devam ettik Ona ragmen ben ona guvenemiyordum ve benden ne istedigini kestiremiyordum Neden ben? Neden benle bulusuyor? Istedigi her kizla cikabilirdi aslinda Benden beklentisi neydi?
Ama o geliştirdi Arkadas cevresine soktu beni ve annesiyle tanistirdi Ona ragmen ona soguk davranmaya devam ettim Elimi bile dogru durust tutturmuyordum cunku cocuk gibi duruyordum yaninda Cebren elimi yakalayip tutuyordu bende 5 dk sonradan cekiyordum elimi Onla gezerken bir arkadasimda karsilassam onu satardim arkadasimla giderdim Aslinda onu cok begeniyordum ve seviyordum lakin neden boyle davraniyordum bilmiyorum Bu duygularimida ona karsi hic bir zaman dile getirmedimo bilmez bunlari Benim aksime o cok kibardi cok guzel davraniyordu ve konusuyordu ama ben kaldiramiyordum onu Bazen okulda arkadaslarim cesitli kizlari gosterirlerdi bana bak bu eski ciktigi falan diye Dort dortluk kizlardi boylu boslu uzun bacakli saclar makyajlar o bicim Ve daha cok komplekse giriyordum Onlarla beraberde olmustu anladigim kadariyla cinsel anlamda Ben birak cinselligi opme bile opmemistim Sadece yanaktan opuyordum beni almaya geldiginde ve beni eve biraktiginda Bi sure boyle ciktiktan sonra bir aksam onunla ve arkadaslariyla luna parka gittik Donuste kalabalik oldugumuz icin taksiye sigmadik En minik bendim o yuzden beni kucagina aldi Birincil yakinlasmamiz boyle oldu O zamanda diken ustunde durdum zaten agirligimi vermemeye calisiyordum En yakin konut benimdi o yuzden birincil beni eve biraktilar ve o beni apartmanin kapisina dek goturmek icin arabadan indi O süre beni kolumdan tuttu ve dudaktan optu O anda sok gecirdim beklemiyodum Ben boyle seylere alisik degildim şiddet kurtardim kendimi kollarindan Bu durum beni tedirgin etti zaten aklimda soru isartleri vardi onunla alakali bir kac gun telefonlarina bakmadim bu olaydan sonradan Daha Sonra tekrar konusmaya basladik fakat hic opucuk konusunu acmadik yeniden olmaz diye dusundum Sonra bir keresinde evine cagirdi film izlemeye Anneside evde olacakti Normalde o tek yasiyordu annesi ikinci evliligini yapmisti esinin yanina tasinmisti haftanin bir kac gunu oglunun ev islerini yapmaya gelirdi Gittim evine anneside evdeydi Izledik filmi film bittikten sonra bilgisayarda sixpence kiss me sarkisi calmaya basladi Sarkiyi duyuyormusun dedi ve yapisti tekrar bana 5 dakkada anca kendimi kurtardim kollarindan Tekrar itekledim ve kactim ondan Nasıl Olursa Olsun benlede digerleriyle yasadiklarini yasamak istiyor diye dusundum Basbasa kalacagimiz ortamlara girmemeye ozen gosterdim Her Zaman disarda bulusmaya devam ettik giderken okulum bitti ve tasindik ordan Tasindiktan sonradan uzakta uzaga iliskin yurumez diye dusundum ve zaten fazlasiyla kiskaniyordum onu beni aldatmasini kaldiramazdim o yuzden bütünüyle terkettim onu Arkamdan is cevirmesinde ne yaparsa yapsin diye dusundum nasil olsa ben onu kaldiramiyordum her zaman tetikte mi olacaktim acaba o orda ne yapiyor diye Kavga etmeden iyi bir sekilde ayrildik Ben gittikten sonradan o beni aramaya devam etti bir sure ama benim icim icimi yiyordu o yuzden numarami ve hesaplarimi degistidim komple irtibati kestim Onunla alakali hicbirsey duymak istemiyordum cunku uzulecektim Kizlari siraya dizer diye dusundum Basit olmadi cok zorlama atlattim o donemi Yada atlattigimi sandim
Gecen bir is icin okudugum sehire gitmek zorunda kaldim ve ordaki mahallemize gittigimde onunla karsilastim Cok sevindim oda cok sevindi kac gun kalacagimi sordu, bulusma öneri etti yemek yeriz gezeriz dedi bende cilalı bulusalim yarin dedim fakat bitmiş der demez yapisti tekrar opusmeye Napiyorsun benim erkek arkadasim var diye yalan soyledim ve itekledim onu Bilmiyordum, mutlu oldum senin adina, peki iyi anlasiyormusunuz diye sordu ben evet deyincede allah daha iyi etsin zaten benimde iyi giden ciddi bir iliskim var dedi O vakit ne diye beni opmeye kalkisiyorsun dedim dalginligima geldi farkinda olmadan oldu seni ozledim ne yaptigimin farkinda degildim dedi
Simdi benim sorunum bu Onu gordugumde onu ne değin ozledigimi anladim lakin icim sıcacık degil Aslinda onunla her tarafta arkadasligimi kaldigi yerden devam ettirebilirim lakin birincisi onun yaninda kompleke giriyorum Ben benden yakisiklisini kaldiramiyorum galiba Ikincisi ona sokakta bakan cok oluyor kiskanirim Ucuncusude bu devamli yapisip opusmesi Ben alisik degilim oyle seylere Ayrica simdi gercekten sevgilisi varsa ve o beni opmusse sevgilisine ihanet etmis sayilir Benle tanistigindada sevgilisi vardi ve bana cikma teklifi etmisti allahtan kabul etmemistim Nasil guvenecem ben ona

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt