Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kafam çok karışık..

kafam çok karışık..
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kafam karmakarışık kafam karmakarışık diyen erkek kafam girift sözleri sözler kafası sözler merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 4 aylık bir ilişkim vardı,4 ayda 10 defa ilgisizliginden nedeniyle ayrılmısımdır ve dayanamayıp baştan birlestim fakat ayrıldıgımız vakit o hic aramazdı barıstıktan sonra neden aramıyosun dedigimde haksız olan sensin derdi,sevdiginden eminim sadece sorumlulugu fazla oldugu icin az ilgileniyordu en son ayrılmamızın sebebi izin gününde akrabalarımı gezdircem dedi beni niçin gezdirmiyosun dedim haftayada seni gezdirrim dedi ki bugüne kadar izin günlerinde hic beni dısarı cıkarmadı ben bu olaya cok sinirlendim ayrılıyorum senden diye msj attım 5 gün aramadım,5 günün sonunda dayanamadım bitmiş msj attım en düşük 10 tane attım cvp vermedi neyse ilerleyen saatlerde aradı resmi olarak bana öfke kusuyor giibiydi niçin cvp vermedin dedim kızgınım cünkü sana dedi hemde cok kızgınım dedi canın isteyince gidip isteyince geliyorsun oyuncak ettin iliskiyi dedi seni seviyorum ama sevgim azaldı dedi suan yorgunum yarın konusuruz dedi ertesi gün msj attı sorunlarım var iliskiye ara verelim,ne çağırmak ara verelim dedim özürdilerimsorun cıkartmayacagım artık falan dedimsorun senle alakalı degil benle alakalı yorgunum sorunlarım var kafamı dinleemek istiyorum lütfen bu zaman içinde beni arama ve msj atma kafamı toparlayınca ben seni ararım dedi sonra birkac defa aradım konusmak icin ama mesgule aldı bugünde dogumgünü msjı attım cvp vermedi sizce aradan kastı ayrılmak istedigini diyemediginden mi? gercekten ayrıldı mı yoksa bana cok kızgında kafasını toparlayıp geri mi dönecek?  

858,496Konular
982,206Mesajlar
30,130Kullanıcılar
rüGarSon üye
Üst Alt