kafam cokk karışık kafam girift nickleri kafam girift diyen erkek merhaba arkadaşlarım dün gece bir rüya gördüm sevdiğim adamın bir başkasıyla cinsel ilişkiye girdiğini gördüm bu ilk kez yok her zaman gördüm her defasında rüya diyip gectim lakin nerden baksanız 2 günde bir görüyorum bu rüyanın etkisinden mi nee hani derler ya kadınlık hissi öle bir hisse kapıldım ne yapcagımı bilemedim bugün daima bu hiss vardı aklımda dayanamayıp msj atıp sordum sevdiğime benim için zordu bunu sormak sorarken her ne dek yüz yüze olmasakta utandım ama ALLAH biliyo ya taa şuramda hissediyorum böle bişeyin oldugunu muhakkak değilim sevdiğim kişinin ilk cıktıgı kız benim bundan eminim o da benim ilkimbenim sevdiğim adam böle bişeyi yapacak yani başkasıyla olacak biri yok diyorum bu düşünceyi saglayacak bir hareketini de görmedimoff ona güveniyorum ama her nedense bu kez inanmıyorumbu beni sıkıntılı ediyoo deli oluyorum niçin böle bişey hissediyorum bilmiyorum böle bişeyi düşündüğüm için bile kendimden utanıyorum lakin o his gitmiyorr içimden ne olur bana yardım edin eger yalan söylüyorsa bunu nasıl anlayabilirimyada bu sacma histen nasıl kurtulabilirim içimi yakıp kül ediyoo ne olur bana yardım edin ltfn