Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kafam Fazla kariŞik yardiminiza İhtİyacim var...

Kafam Fazla kariŞik yardiminiza İhtİyacim var...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar acilen size konuyu anlatıcam bana muavin olmanızı istiyorum

Arkadaşlar şu anda bizim atölyemiz var ve bizim dükkanımızda çalışan bir kız var 16 yasında ben 18 yasındayım bu kız dükkana geldiğinde hoslandım ondan aşık olmuştum seviyodum onu teklif etim 2 gün daha sonra kabul eti şiddet kabul etirdim ve ilk zamanlarda kızın peşinden ben koşuyodum yani anlıyacağınız takmıyordu beni ama kız bana dedi benimki tutku seni beni sevdine inanmıyorum dedi güvenmiyorum dedi azıcık süre gectikten daha sonra kız onu cok sevdimi anlamıştı ve onun güvenini kazanmıştım ve ben onla ömür gecirmeyi düşünüyordum çünkü kapalı bir kızdı bütün istediğim biriydi bizim ailemizde kapalı kız düşünüyordu azıcık süre gectikten daha sonra kız acılıcam dedi ben heralde şaka yapıyor sandım gelcekten sabahtan dükkana geldiğimde acılmıştı ve gelcekten hiç yakısmamıstı ve dükkandaki herkesin tepkisini cekti kız cümbür cemaat ona karşısında beni kışkırtı herkes beni seviyordu iyiliğimi istemişti kapanıken acılan kızdan hayır cıkmaz diyordu babam cıktımızı bilmiyordu ama şüphelenmişti gecen gün yemek yerken sözde bana bir mesaj verdi amca kızım bizim dükkanda calıstığı için ona dedi songül acılmıs dedi kapanıken acılan bir kızdan hayır cıkmaz dedi pozitif takılma onla dedi yanımda söyledi ve bu kızdan adamakıllı soğumaya basladım ve kıza ayrılık sinyali verdim baktım kız bana diyor niçin bana soğuk davranıyorsun acıldımı diyemi felan dedi 2 3 suratı asıktı onun anlamıştı ayrılıcağımı lakin bir baktım ertesi gün yeniden kapandı ve bana mesaj atı lütfen beni bırakma dayanamam felan dedi kız ,bana bağlanmıştı tamamen korkuyorum diyordu sen benden ayrılıcaksın diye ertesi akşam mesaj atı ararmısın dedi aradım bir şarkı çalıyordu ve böylece güzeldiki aşk şarkısıydı içinde defalarca gitme beni lütfen vazgeçme geciyordu yani kız anlamıştı ve bu şarkı beni ona bitmiş ona aleyhinde birşeyler hisetirdi lakin kız babamın gözünden düştü onunla cidi bile olsam babam istemez bana onu zamanı gelince ve kafam karışık yardım edin ::?????

858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt