Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kafam karışık bana bi akıl verinn :(:(

kafam karışık bana bi akıl verinn :(:(
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kafam karmakarışık bana bi fikir verinn :(:( kızlar size başıma geleni anlatayım sizde bana zihin verinkafamkarisikbanabiakilverinn5c5a2bfcdda96alt :( Frown :( 5senedir çıktığım ve fazla güvendiğim biri vardı ailelerde biliyodu ve cümbür cemaat onaylıyodu seneye sözlenecektik hazırlıklar bile başlamıştı sevgilimin ablasının nişanı oldu bende fotoğrafları merak ediyodum sevglm bi tane face aç oraya atıyım demişti aradan bir ay geçti ben ondan habersiz açtım ve yalnızca şakasına onun hesabına dostluk isteği gönderdim ve anında başka bir faceden msj geldi ben anladım o olduğunu ve hiç gizli gizli konuşmaya devam ettim kısacası onunla konuşan bendim fakat o başkası sanıyordu bu yüzden o kıza diye anlatacağım, o kıza seni seviyrum bnmle çıkarmısın beni yaladan ,seni çok özledimden tutun **** konularına kadar girdi ve onunla konuşmak için tli yüzüme kapattı bana banyoya giriyorum diyp onunla konuştu onunla konşmak için bana türlü yalanlar söyledi ve o kızla aklınıza gelebileck her şeyi konuştu benden bakımlı açtığı hesabına oğlumuzun adı olacak diye hayalini kurduğumuz ismi vermiş kızları eklemiş ve bnm arkadşlarımdan birini dee , onu seven bi kız vardı kavga etmiştim kızla kız bana küfür bile etmişti sahte facesine , kızların fotosuna yorumlar yapmış 1sene her tarafında bu hesabı kullanmış3gün sonradan o kızın ben olduğunu açıkladığımda hiçbirşeyin hesabını veremedi affet dedi yalvardı günlerce ağladı Şimdi size soruyorum bütün aileler bilirken 5seneni vermişken ve fazla severken bunu affedermiydiniz ??? uzun oldu fakat bana yol gösterin ne olur kendinizi bnm terime koyun ve cevaplayın ondan diğer kmseyle çıkmadım da sevmedim de ben hemen fazla zor geliyorkafamkarisikbanabiakilverinn5c5a2bfcdda96alt :( Frown :(  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt