Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafam karışık lütfen yardım

Kafam karışık lütfen yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkdaşlar daha yeni konu açmış olmama karşın daha öncesinde bi kızla
Konserde takılmıştım numarasını aldım numaramıda verdim doğal olarak daha sonra 2 hafta önce yazışmaya başladık kız cidden kâğıda dökmek istiyo defalarca o yazıyo bende ona onunla duygusal bişey yaşamayacağımı söyledim sonrasında oda öyle dedi takılalım gibisinden konuştu 5gün falan yazmadık daha sonra tekrar o yazdı sıkıcı bi tavır falan oluyodu ben daima çabalıyorum dedi ve imalı konuşuyor kızla takılmak istiyorum fakat kadam karışık sizce takılmalımıyım lütfen söyleyin yazışmaya devam edeyim mi ardından bana senden hoşlanıyorum dedi kaam karıştı yardımm

Not:önceki konumdan egemen yanıt verilmesi daha iyi olur herkese teşekkürler

Similar threads

Ben kutup konuya giricem kusura bakmayın Bu sene 10 sınıfa geçtim ve 9 sınıfın başından beri bi kızdan hoşlanıyodum, bu yaz tatilinde hafiften konuşmaya başladık işte Kendi aramızda 23 karakter grup falan açtık whatsapp'dan Daha Sonra ben buna daha da aşık olmaya başladım,rüyalarıma girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Merhaba Arkadaşlar ben Alican size şu zor durumda kaldığım olayı açıklamak istiyorum ben 17 yaşındayım 19 yaşında bi knkm var adı kenan top sakallı fln baktığınızda 2223 görünür herneyse kenan bakırköyde sinir tedavisi görüyor birgün oraya bu arada bi kız yanında gelip oturabilirmiyim diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Lütfen sayesinde okuyun yardımınıza fazla ihtiyacım var Ben takriben 23 ay öncesine kadar bi kıza aleyhinde kendi kendime sahiplenme duygusuna girdim, benimle konuşunca seviniyordum kendi kendime gelin damat oldum falan 2Ay önce de açıldım kıza o da benden hoşlandığını söyledi ve çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt