iltasyazilim
FD Üye
bir sevdigim kızın bende hoşlandıgınıdüşünüyorum dost söylediginde banane demiş gülerek daha sonra çıkışta dalga geçtik biz gülüyorduk oda önümüzdeydi oda gülüyordusonradan karne günü konuşmak istedim yanında bir tane onun kızarkadaşını gönderdim 5dk sonradan geldi tavır dedi galiba konuşmak istemedi
ama sonrada bana baktıgını gördüm
1)dalga geçtik ondanmı konuşmamak istemedi
2)yazın beni oraya buraya çagırırda gidemem diyemi düşündü çünkü fazla çekingende
3)ben sınıfta arkadaşlar bugün olucak yada olmucak diye bagırmıştım oda duymuştu ogün hazır degildi ondanmı?
4)daha sonra bu kız yanımızdan geçiyordu arkadaşlarda şakasına bana fazla sexsisin diyordu o geçerken oda gülüyordu gülerek geçiyordubu ne dikkat çekici yok dogalmı(bu arkadaş söyledigi günde 23 gün sonrasıydı)
yaş 16
12 kez daha konu açmıştım ama son
ama sonrada bana baktıgını gördüm
1)dalga geçtik ondanmı konuşmamak istemedi
2)yazın beni oraya buraya çagırırda gidemem diyemi düşündü çünkü fazla çekingende
3)ben sınıfta arkadaşlar bugün olucak yada olmucak diye bagırmıştım oda duymuştu ogün hazır degildi ondanmı?
4)daha sonra bu kız yanımızdan geçiyordu arkadaşlarda şakasına bana fazla sexsisin diyordu o geçerken oda gülüyordu gülerek geçiyordubu ne dikkat çekici yok dogalmı(bu arkadaş söyledigi günde 23 gün sonrasıydı)
yaş 16
12 kez daha konu açmıştım ama son