iltasyazilim
FD Üye
benim en büyük zevklerimden birisi evde bira tuz fıstık yaparken mac izlemektir yan o sırada abim de odada oldugundan tvnin sesini kıs ya duyamıyorum bişey dedi ne duyması lazım diye baktıgımda telle konusuyormus sevgilsiyle ben böyle haz alıyorum git içerde konu dediğimde bana cok fena baktı sevgilisiyle de konustugundan bana artisce hareketler yaptı ben bu yaptıgının yanlıs birsey oldugunu söyledim fakat dinlemdi hal böyle olunca kafasına elimde tuttugum bira sisesini attım toook diye bi ses geldi baktım bu yere düşmüş kafasından pekmezi akmıs anoooom yandııım diye kıvranıyor ahaha adamın kafasından pekmezini akıtırdım dedim güldüm can havliyle bana saldıracagını anladım odama kactım
ertesi gün kız arkadası beni aradı bu yaptıgımın fena bir davranıs oldugunu amerikada suç sayılıp ingilterede daha bir ılımlı yaklasıldıgını söyledi sanane dedim kapattım en son görüşürüz dedi anlamadım dısarı cıktım kız arkadasımla bulusmayakız arkadasımla bulusmaya gittiğimde fena davrandı bana ayrılcam senden dedi neden dedim olayı anlatmıs ayaklı gasteler fakat ben onu cok sevdiğimi ondan ayrılmak istemediğimi söyledim elimi saçlarına götürdüğümde bi kaç metre geri sıcradı banktan yere düştü kafası yarıldı pekmezi aktı bana cok gülünç geldiğinden ona da güldümaglayarak uzaklastıhayvan dediğini duydum sadece
onu cok seviyorum ama terketmek istiyornapmalıyım ivedi yardm pls
ertesi gün kız arkadası beni aradı bu yaptıgımın fena bir davranıs oldugunu amerikada suç sayılıp ingilterede daha bir ılımlı yaklasıldıgını söyledi sanane dedim kapattım en son görüşürüz dedi anlamadım dısarı cıktım kız arkadasımla bulusmayakız arkadasımla bulusmaya gittiğimde fena davrandı bana ayrılcam senden dedi neden dedim olayı anlatmıs ayaklı gasteler fakat ben onu cok sevdiğimi ondan ayrılmak istemediğimi söyledim elimi saçlarına götürdüğümde bi kaç metre geri sıcradı banktan yere düştü kafası yarıldı pekmezi aktı bana cok gülünç geldiğinden ona da güldümaglayarak uzaklastıhayvan dediğini duydum sadece
onu cok seviyorum ama terketmek istiyornapmalıyım ivedi yardm pls