kafayı yedırten oğretmen lafları ogretmen tekrar tekrar haklidir ogretmenler de kusur yapar 2 maddenin gecerli oldugu durumlarda 1 madde gecerlidir çocuklar sınav fazla basit merak etmeyin bunun birimi ne?10 metre mi 10 elma mı 10 armut mu?ne bunun birimi ha? ogrenci dersi vaktinde yapmali nerde kalmıştık? bi saat öncesini soruyosanız hepimiz uyuyodukisterseniz oradan devam edelim? + ogretmene lan denilmez cocuum demedimki hocam ben arkadasa lan demistim + arkadasada lan denilmez cocuum e o vakit ben kime lan diecem lan + ogretmene lan denilmez lan!! ?!? ayağına ne oldu kızım? otomobil çarptı hocam sınıfta arabanın ne işi var? hocam nedir bu 37 almsım yaa?!? beter ol hayvan alıcı!!! lütfen susar mısın? hocam imtihan nerden başlıyo 13 deri itibaren sorumlusunuz çocuklar(halbuki 13 sayfa kitabın başıdır ) bak bu sefer kurşun kalemle 0 yazdım anekdot defterine, bi daha böle bişey yaparsan sınıfta hem disipline veririm keza de sözlüne gerçekten sıfır veririm kızzımmm sen yine bedenen varsın sınıfta ama ruhen yoksun kopya cekebilirsiniz ama bana yakalanmayin sozlu notun sifir! bi si bi tane daha sifir oglum kitabin nerde senin evde kaldi hocam sen niye geldin ? x fazla konuştuğuna kadar çağırmak oysa konuyu tamamen öğrenmiş evet x, seni dinliyoruz! neye gülüyorsunuz söyleyin, hepimiz gülelim! öğrenci derste dalmıştır, bakışlar bir yere fikslenmiştir öğretmen bunu çakar bu olay göktürklerin sonunu hazırlamıştır, di mi oğlum? evet, bu bölünme göktürklerin sonunu hazırlamıştır orta asya'da beygir koşturmayalım, dersi dinleyelim fakat ben dinleyelim okulun birincil günüdür, hepimiz yeni gelmişizdir,derslik öğretmeni tehditler eşliğinde kendini tanıtmakta, yetkilerini, yapabileceklerini saymaktadır o sırada bir öğrenci, hocam adınız nedir sizin? diye bir soru sorma gafletinde bulunur hoca çocuğa aynen şu şekilde sayar: sen benim adımı nasıl bilmezsin! var mı başka adımı bilmeyensöylesin hemende görelim tanıyalım kimmiş! burası sizin geldiğiniz uyduruk kolejlere benzemez!ben hepinizden değerliyimkimsiniz lan siizzvıdı vıdı ve vıdı dersler o günden(ilk gün) itibaren dinlenmedi ogr: hocam tuvalete gidebilir miyim? hc: neden ? 7sıradaki kalksın hocam her hafta 7 diyosunuz her zaman ben kalkıyorum iyi söyle ozaman annene gömleğini omoyla yıkamasın öğretmen her zaman seni kaldırmasın çocuklar testin cevaplarını söylüyoruuuum 1ceyhaan 2ayhaaan 3beyhaaan 4 ıhı ıhıııı! nasıldım fakat? komiktim di me? daha once hic sinifta kaldiniz mi? hayir bakin ne kadar guzel demek fakat birsey kaybetmis sayilmazsiniz yasiniz genc bu yıl sinifta kaliniz, ortalamanizi yukseltiniz, ben de bir defa sinif tekrari yapmistim, cok faydalidir ???