Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafirun suresi anlamı

Kafirun suresi anlamı
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kafirun Duası,okunuşu,anlamı

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ يَآ اَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لآ اَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (3) وَلاَ اَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (5) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ (6)

KafirUn SUresi

Rahman ve Rahim olan Allahın ismi ile

Ya Habibim! Onlara de6: Ey kafirler ben sizin tapmakda olduklarınıza (putlarınıza) tapmam Benim ibadet edeceğime de (Allahu tealaya) siz kulluk ediciler değilsiniz Ben sizin tapdıklarınıza (hicbir zeman) tapmış değilim Siz de benim kulluk etmekde olduğuma (hicbir vakt) kulluk ediciler değilsiniz Sizin dininiz size, benim dinim bana

Similar threads

Kafirun Arapca, Kafirun Suresinin Yazılışı, Kafirun Suresinin Arapcası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَآ اَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لآ اَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (3) وَلاَ اَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Kafirun Suresi Arapca, Kafirun Suresinin Arapcası, Kafirun Suresi Arapca Yazılışı بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿الكافرون1﴾ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿الكافرون2﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿الكافرون3﴾ وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Kafirun Suresi Kuran-ı Kerim'de 109. sırada olan Kafirun Suresi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Kafirun Suresinin türkçe okunuşu, meali ve sesli olarak okunuşu ile sureyi ezberleyebilir, konusunu ve faziletlerini öğrenebilirsiniz. Kafirun Suresi Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
kafirun suresinin anlamı kafirun suresi okunuşu imageskafirunsuresiveanlami5adbd96755dec Kafirun SUresi ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim Kul ya eyyuhel kafirUne la a'budu ma ta'budUne ve la entum abidUne ma a'bud ve la ene abidun ma abedtum ve la entum abidUne ma a'bud lekum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Cin Musallat Olmuş Kişiye Okunacak Dua Cin Musallat Olmuş Kişiye Okunacak Ayetler Cin Musallat Olmuş kişi abdestli olarak yuzu kıbleye gelecek şekilde oturur Aşağıdaki ayetleri okuyacak kişide hastanın sağ tarafına yuzu hastanın sağ omuzuna bakacak şekilde oturur Ama bu ayetleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt