Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafirun Suresi Arapca Yazılışı

Kafirun Suresi Arapca Yazılışı
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kafirun Arapca,
Kafirun Suresinin Yazılışı,
Kafirun Suresinin Arapcası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ يَآ اَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لآ اَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (3) وَلاَ اَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (5) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ (6)

Kul ya eyyuhel kafirUn La a'budu ma ta'budUn Ve la entum abidUne ma a'bud Ve la ene abidun ma abedtum Ve la entum abidUne ma a'bud Lekum dinukum veliye din

Similar threads

Kafirun Suresi Arapca, Kafirun Suresinin Arapcası, Kafirun Suresi Arapca Yazılışı بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿الكافرون1﴾ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿الكافرون2﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿الكافرون3﴾ وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Kafirun Duası,okunuşu,anlamı بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَآ اَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لآ اَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (3) وَلاَ اَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (5) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Kafirun Suresi ve acıklaması Kafirun Suresinin meali Kafirun Suresinin tefsiri Bismillahirrahmanirrahim Kul ya eyyuhel kafirUne la a'budu ma ta'budUne ve la entum abidUne ma a'bud ve la ene abidun ma abedtum ve la entum abidUne ma a'bud lekum dinikum veliye diyn Kafirun SUresinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı Nedir Kafirun suresi Farz namazların ilk rekatında okunur imageskafirunsuresiokunusuveanlami5adbd949838a0 Kafırun Okunuşu Kul ya eyyuhel kafirUn La a'budu ma ta'budUn Ve la entum abidUne ma a'bud Ve la ene abidun ma abedtum Ve la entum abidUne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
kafirun suresinin anlamı kafirun suresi okunuşu imageskafirunsuresiveanlami5adbd96755dec Kafirun SUresi ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim Kul ya eyyuhel kafirUne la a'budu ma ta'budUne ve la entum abidUne ma a'bud ve la ene abidun ma abedtum ve la entum abidUne ma a'bud lekum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,468Konular
981,186Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt