Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kağıt Kalem ve Silgi...

Kağıt Kalem ve Silgi...
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kağıt Kalem ve Silgi kağıt kalem silgi ile ilgili kompozisyon hikaye öyküler ile ilgili bilgiler burada melekler Edebiyat dersi sınavında 10 soru sorulurdu meleklerkagitkalemvesilgi5c58aa994931falt Ve ilk 7 soru 10 puan son soru 30 puan olurdu ve kompozisyon yazmamız istenirdi Bir sayfadan az yazmazdımkagitkalemvesilgi5c58aa994931falt Yine De sonra sayısala önem verdim ama kitap okuma, okuduğunu anlayış ve açıklama etme konusunda da kendime haksızlık etmemeliyimkagitkalemvesilgi5c58aa994931falt Bu makalemiz nette gezerken bulduğum bir öykü ben yazmadım ancak çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim Kağıt kalem ve silgi ile ilgili kompozisyon arayanlar için de biçilmiş kaftan Buyrun kağıt kalemin hikayesi, silginin hikayesi, neymiş öğrenelim 1549314709 1549314709 kagitkalemvesilgi5c58aa99e0dcdkagitkalemvesilgi5c58aa99e0dcdkagitkalemvesilgi5c58aa99e0dcd çok eskiden kağıt ve kalem adında iki aşık varmış Bunların askı pek büyükmüş oysa önlerinde hiçbir engel yokmuş onları durdurabilecek Kalem kağıd her vuruşunda “Seni Seviyorum dizeleriyle dolup taşıyormuş kağıt Mutlulukları uzun ylılar sürmüş Kalem kağıda ‘Seni fazla seviyorum asla bırakmayacağım’ derken, kağıt kaleme ‘Sen benim hayat kaynağımsın sensiz ben bir hiçim’ diyormuş Bir gün kalemin ucu tükenmeye başlamış Sevgisi gitgide artarak azalmış Kalemin ucu köreldikçe aşk sözcükleri okunmaz ışık halkası gelmiş En sonunda kalemin kağıda aşkı tükenmiş artık yazamaz olmuş Çareyi kaçmakta bulmuş, yeni aşklar aramaya koyulmuş Kağıtsa yapayalnız kalmış, tek yapabildiği kalemin eski yazdıklarına bakarak kendini harcamak oluyormuş Baktıkça kendini tüketiyor dertlerine tasa ekliyormuş Kısa bir süre sonra, kırık uçlu kalem aşkı kalemtıraşta bulmuş, kalemtıraş kalemin körelen ucunu onarmış ona yeniden can vermişti Kalem bundan böyle sonsuz olduğunu düşünmekteymiş Kesintisiz yeni sapasağlam ve güçlüymüş bundan böyle Kağıtsa bu üzüntüleri aralarında silgi adında biriyle tanışmış Silgi onun bütün acılarını, kalemin yazdıklarını silip atmış, kağıdın tüm acılarını hafifletmiş Kağıt silgiye teşekkür borçlu kalmış ve onlar aralarında yeni bir aşk doğmuş Kağıt silgiyle böylece mutluymuş ama tasasız endişesiz bir hayatı olduğunu düşünüyormuş Günler geçmiş, aylar geçmiş Ebedi olduğunu sürekli güçlü ve yeni olduğunu sanan kalem bir gün tükendiğini bittiğini fark etmiş Kalemtıraş onun bütün artıklarını bir yana savurmuş Kağıtsa yeni doğmuş bir bebek gibi tertemizmiş Tek bir yazı bile kalmamış üstünde Lakin apaçık bir sorun varmış, kağıt artık yıpranmaya başlamış Silginin her darbesi ona acı veriyormuş Her darbede kağıt daha da parçalanmış Sonunda yırtıkları etrafa saçılmış Kağıt silgiyi terk etmiş, Kalemse, Kalemtıraşı Bir gün rüzgarda savrulan bir kağıt parçası kalemin önüne düşmüş Kalem Son gücüyle yırtık kağıt parçasına bir dize yazıp vermiş; “Bilemezdim ama, senden ayrılmanın ölüm olduğunu Bilemezdim ancak, esas ölümsüzlüğün senle doğduğunu Bilemezdim oysa, ben tükendikçe aşkımızın büyüdüğünü Lakin biliyorum ama; su lahza ölüyor olsam da bu satırlarda seninle beraber sonsuza dek yaşayacağım  

858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt