iltasyazilim
FD Üye
Kağıt Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
300 gr kadar kuşbaşı et 1 adet büyük soğan 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy havuç 1 adet domates 1 çay bardağı bezelye (konserve kullandım) Yarım yemek kaşığı salça Pul biber Karabiber Tuz Kağıt Kebabı Tarifi Yapılışı
Kuşbaşı etlerimizi tencereye alalım kısık ateşte ağzını kapatıp suyunu salsın suyunu çekince 1 çay bardağı su koyalım etler iyice yumuşayınca içerisine sıvı yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları koyalım soğanlar kavrulunca Salçasını koyalım küçük küp halinde doğradığımız patates, havuç ve domateslerimizi de koyalım ağzını kapatıp pişmeye bırakalım pisince karabiber pul biber tuzunu koyup bezelyesini atalım karıştırıp altını kapatalım kenara alalım
Yağlı kağıdın ortasına birer porsiyonluk yemeğimizden koyup önce uzun kenarların ikisini ortaya getirelim sonra Diğer iki ucun uçlarını katlayıp onları da ortaya getirelim katlanan kısım alta gelecek şekilde tepsiye koyup fırına verelim 190 derecede 20 dakika kadar pişirelim
Afiyet olsunnn
300 gr kadar kuşbaşı et 1 adet büyük soğan 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy havuç 1 adet domates 1 çay bardağı bezelye (konserve kullandım) Yarım yemek kaşığı salça Pul biber Karabiber Tuz Kağıt Kebabı Tarifi Yapılışı
Kuşbaşı etlerimizi tencereye alalım kısık ateşte ağzını kapatıp suyunu salsın suyunu çekince 1 çay bardağı su koyalım etler iyice yumuşayınca içerisine sıvı yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları koyalım soğanlar kavrulunca Salçasını koyalım küçük küp halinde doğradığımız patates, havuç ve domateslerimizi de koyalım ağzını kapatıp pişmeye bırakalım pisince karabiber pul biber tuzunu koyup bezelyesini atalım karıştırıp altını kapatalım kenara alalım
Yağlı kağıdın ortasına birer porsiyonluk yemeğimizden koyup önce uzun kenarların ikisini ortaya getirelim sonra Diğer iki ucun uçlarını katlayıp onları da ortaya getirelim katlanan kısım alta gelecek şekilde tepsiye koyup fırına verelim 190 derecede 20 dakika kadar pişirelim
Afiyet olsunnn