iltasyazilim
FD Üye
½ kilo kuşbaşı kuzu eti
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet dolmalık kırmızı biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Yağlı kağıt
Hazırlanışı
Kuzu etini tuz, biber ve kekikle harmanlayalım Patatesi, havucu ve kırmızı biberi küp şeklinde doğrayalım
Bezelyeyi de ilave edip tüm malzemeyi karıştıralım
Yağlı kağıttan 2025 santimlik iki parça kesip malzemeyi ortasına koyup zarf gibi paketleyelim
Paketlerin üzerine sıvıyağ sürelim Önceden ısıtılmış fırında yarım saat pişirelim
Kağıdıyla birlikte servise sunalım
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet dolmalık kırmızı biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Yağlı kağıt
Hazırlanışı
Kuzu etini tuz, biber ve kekikle harmanlayalım Patatesi, havucu ve kırmızı biberi küp şeklinde doğrayalım
Bezelyeyi de ilave edip tüm malzemeyi karıştıralım
Yağlı kağıttan 2025 santimlik iki parça kesip malzemeyi ortasına koyup zarf gibi paketleyelim
Paketlerin üzerine sıvıyağ sürelim Önceden ısıtılmış fırında yarım saat pişirelim
Kağıdıyla birlikte servise sunalım