iltasyazilim
FD Üye
Kuşbaşı doğranmış et
1 soğan
4 diş sarımsak
3 orta boy patates
3 havuç
1 küçük kase bezelye
1 yemek kaşığı biber salçası
Köri
Pul biber
Kara biber
Kekik
Yağ
Tuz
Ben ilk önce eti folya poşette pişiriyorum, lokum gibi oluyor, et, patatesi ,havucu, küp küp doğrayıp kızartıyorum, soğanı ,sarımsağı yemeklik doğrayıp tavaya alıyorum, biraz yağ ile kavuruyorum eti ekliyorum, biraz kavurup salçayı ekliyorum, ardından kızarmış olan patatesi ve havucu ekliyorum, baharatları da ekleyip iyice karıştırıyorum, en son bezelyeyi ekleyip ocaktan alıyorum, kağıda sarıp fırına veriyorum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
1 soğan
4 diş sarımsak
3 orta boy patates
3 havuç
1 küçük kase bezelye
1 yemek kaşığı biber salçası
Köri
Pul biber
Kara biber
Kekik
Yağ
Tuz
Ben ilk önce eti folya poşette pişiriyorum, lokum gibi oluyor, et, patatesi ,havucu, küp küp doğrayıp kızartıyorum, soğanı ,sarımsağı yemeklik doğrayıp tavaya alıyorum, biraz yağ ile kavuruyorum eti ekliyorum, biraz kavurup salçayı ekliyorum, ardından kızarmış olan patatesi ve havucu ekliyorum, baharatları da ekleyip iyice karıştırıyorum, en son bezelyeyi ekleyip ocaktan alıyorum, kağıda sarıp fırına veriyorum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız