iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğan
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın Bütün malzemeyi karıştırın Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun 4 tarafını bohça gibi katlayın 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğan
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın Bütün malzemeyi karıştırın Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun 4 tarafını bohça gibi katlayın 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın