Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kağıt Uçak Nasıl Yapılır

Kağıt Uçak Nasıl Yapılır
0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kağıt Uçak Yapımı Resimli Anlatım

Kağıttan uçak yapımı resimli anlatım oldukça işinize yarıyacak benimde fazla işime yaradı oğlum kesintisiz uçak uçak diye bulduğu bütün kağıtları elime tutuşturuyor neyseki kolay bir yolu varmış bu sayede bende öğrenmiş oldum Kağıttan Uçak yapılışını

Resimler yarımı ile sizlerde Kağıttan uçak yapımını öğrenebilirsiniz

*

Similar threads

Kağıt Ucak Yapımı Resimli Anlatım Kağıttan ucak yapımı resimli anlatım oldukca işinize yarıyacak benimde cok işime yaradı oğlum surekli ucak ucak diye bulduğu tum kağıtları elime tutuşturuyor neyseki kolay bir yolu varmış bu sayede bende oğrenmiş oldum Kağıttan Ucak yapılışını Resimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
322
Kağıt Uçak Nasıl Yapılır Resimli Kağıttan uçak yapmayı bilmeyen yoktur sanırım çocuklar fazla kolay öğreniyorlar kağıttan uçak yapmayı sizlere kağıttan uçak yapılışını resimli olarak açıklama yapmak istiyorum bilmeyenler resimlerin yardımı ile fazla kolay öğrenebilirsiniz İşte Resimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Kağıt Ucak Nasıl Yapılır Resimli Kağıttan ucak yapmayı bilmeyen yoktur sanırım cocuklar cok kolay oğreniyorlar kağıttan ucak yapmayı sizlere kağıttan ucak yapılışını resimli olarak anlatmak istiyorum bilmeyenler resimlerin yardımı ile cok kolay oğrenebilirsiniz İşte Resimli Anlatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt