Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kağıt Ucak Yapımı Kolay

Kağıt Ucak Yapımı Kolay
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kağıttan Kolay Ucak Yapımı

Kağıttan ucak yapmanın en kolay yolunu sizlere anlatmak istiyorum oldukca basit bir şekilde yapabileceğiniz bir ucak

Bir adet A4 kağıdı alın daha sonra elinideki kağıdı boyuna ortadan katlayın katladığınız yer katlama kısmı belirgin olsunDaha sonra Katlama yerini iyice bastırdığınız katmalayı geriye acınUst kenarını 45 derecelik acı ile ortaya doğru katlayın katladığınız kenarların eşit olmasına dikkat edinOluşturduğunuz ucgeni aşağıya doğru katlayın en ustteki koşeyide katlayın ic kısma doğruOrta bolumunde kalmış olan kucuk ucgeni 10 da katlanan bolumun acılmasını 12 onleyecek şekilde katlayın son olarak govde kısmını katlayın işte hepsi bu kadar kolay gelsin arkadaşlar

ALT :wwwupluploadskolayucakyapimi85769kolayucakyapimi85769ALT

Similar threads

Kağıttan Kolay Uçak Yapımı Kağıttan uçak yapmanın en basit yolunu sizlere izah etmek istiyorum epeyce kolay bir şekilde yapabileceğiniz bir uçak Bir adet A4 kağıdı alın sonra elinideki kağıdı boyuna ortadan katlayın katladığınız yer katlama kısmı belirgin olsunDaha sonradan Katlama yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Kağıt Ucak Modelleri Ve Yapılışları Kağıttan basit bir ucak yapımı anlatmak istiyorum sizlere duz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Koşeleri ortaya denk getirip, kağıdı katladığınız yonun dışına doğru katlayınHer iki koşeyi aynı şekilde ice katlayınDaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bugun hep birlikte kağıtta kolay ucak yapımını deneyeceğiz Aşamaları adım adım resimlerle gostererek ne kadar kolay olduğuna da şahit olacaksınız Kağıt ucak yapımı icin bize gereken tek şey istediğiniz renk ve desende bir A4 kağıdı Başka bir ihtiyacımız olmayacak Hemen ucağımızı yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Kağıt Uçak Modelleri Ve Yapılışları Kağıttan basit bir uçak yapımı açıklama yapmak istiyorum sizlere düz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Köşeleri ortaya eşit getirip, kağıdı katladığınız yönün dışına doğru katlayınHer iki köşeyi benzer şekilde içe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt