iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler,4 adet biftek (her biri 250 gram)
2 diş sarımsak2 adet büyük domates
200 gr mantar
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
4 dilim kaşar peyniri
TereyağıHardalTuz Karabiber
Hazırlanışı,1 Fırını 180 derecede ısıtın2 4 adet 30 cm alüminyum folyo kağıt keserek, bu kağıtları tereyağı ile yağlayın3 Biftekleri sarımsak ve tuzla ovup, karabiber serpin4 Her bifteği kağıtların ortasına koyun5 İnce bir tat olarak hardal sürün6 Üstlerine sırayla domates, mantar ve maydanozları koyun7 En üste peynirleri koyup, biraz tereyağı ile folyoları uçlarından bir araya getirerek sarın8 Fırın tepsisine dizerek 3040 dakika pişirin9 Sıcakken servis yapınAfiyet olsun
2 diş sarımsak2 adet büyük domates
200 gr mantar
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
4 dilim kaşar peyniri
TereyağıHardalTuz Karabiber
Hazırlanışı,1 Fırını 180 derecede ısıtın2 4 adet 30 cm alüminyum folyo kağıt keserek, bu kağıtları tereyağı ile yağlayın3 Biftekleri sarımsak ve tuzla ovup, karabiber serpin4 Her bifteği kağıtların ortasına koyun5 İnce bir tat olarak hardal sürün6 Üstlerine sırayla domates, mantar ve maydanozları koyun7 En üste peynirleri koyup, biraz tereyağı ile folyoları uçlarından bir araya getirerek sarın8 Fırın tepsisine dizerek 3040 dakika pişirin9 Sıcakken servis yapınAfiyet olsun