Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahin Baba Vanganın kehanetleri hakkında neler biliyorsunuz?

Kahin Baba Vanganın kehanetleri hakkında neler biliyorsunuz?
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kahin Baba Vanganın kehanetleri hakkında neler biliyorsunuz? Kahin baba vangayı duydunuz mu bilemiyorum lakin bu konular bana çok acayip geliyor İnanmasam da merak ediyorum baba vanga ne gibi kehanetlerde bulunmuş ?  

Similar threads

Unlu kahin Baba Vanga'ya gore 201914 yılları arasında dunyada neler olacak? Cevap: Unlu kahin Baba Vanga kehanetleri Baba vanga kimdir? Asıl adı Vangelina Pandeva olan Baba Vanga, 1911 yılında donemin Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde olan Bulgaristanda (şimdiki Makedonya) doğdu 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
2019 Kehanetleri Içten mu 2019 Kehanetleri hakkında veri 2019 Kehanetleri 2019 KEHANETLERİ Gökbilim ve matematik uzmanı bir medenilik olarak kabul görebilen maya uygarlığına ve kehanetlerine daha önceki yazılarımızda detaylı şekilde değinmiştik21 Aralık 2019 denince aklımıza birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
2019 Kehanetleri Doğru mu 2019 Kehanetleri hakkında bilgi 2019 Kehanetleri 2019 KEHANETLERİ Astronomi ve matematik uzmanı bir uygarlık olarak kabul goren maya uygarlığına ve kehanetlerine daha onceki yazılarımızda ayrıntılı şekilde değinmiştik21 Aralık 2019 denince aklımıza ilk gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Vanga kehanetleri kain vanga kain kadın vanga kehanetleri kehanetleri video meşhur Kehanetlere inanırmısın yada ne değin ilginizi çekiyor? Bazen o kadar kahinlerden pek yorumlar yapılıyorki insan sahiden çok şaşırıyor heleki gerçekleştiğini gördüğünde bakın Vanga kehanetleri neler söylüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Dünyayı korkutan kahin! Bütün gözler onun kehanetlerine çevrildi Obama'dan sonradan kehanetleri ün saldı Peki dünyayı neler bekliyor? ABD'ye 11 Eylül 2001'deki terör saldırısını 12 yıl öncesinden haberdar olan Bulgar kâhin Vanga ölümünden iki yıl önce Rusya bir gün dünyaya hâkim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt