Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahkahalı yüzleri hep mutlu sanırdım

Kahkahalı yüzleri hep mutlu sanırdım
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kahkahalı yüzleri daima mutlu sanırdım Benmiydim kırık kanatlı bir martının gözyaşındaki hüzün Yahut yalnızlıkmıydı beni çepeçevre saran? Damarlarımda dolaşan bu tanıdık olmayan neydi Fakat ben Yalnızca kesilen parmağımdaki kanı bilirdim! Bir tatlı sevişmiydi aşk dedikleri;kalp hoplatan Yoksa derin bir su muydu akıl içine acımadan boğan Avunmaya çalışıyorum kırık asalı bir ihtiyarla kıyaslayarak kendimi Oysa ben Kahkahalı yüzleri her zaman mutlu sanırdım Acilen birey kendinden biliyor işi! Çcuk yanımı yaşatır,içimi ısıtırdın sözlerinle Gündüzün neşesi gibi severdim seni Şimdi yokluğun üşütüyor bedenimi Fakat ben Şekeri hiç tuzlu yememiştim! Tozlu bir rafın dibinde yer alan yorgun bir biblonun mırıltısıyım bundan böyle Göremedim degideceğinin izleri hep var mıydı yüzünde Şaşkınım ne ivedi büyüdüm bu ihanetin ağırlığıyla Ama ben Yıldan yıla doğduğum gün, yavaş yavaş büyüyeceğim sanırdım!!!!!! alinti  

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt