Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahperengi Dizisinin İsmi Neden Değişti

Kahperengi Dizisinin İsmi Neden Değişti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kahperengi Dizisinin İsmi Merhamet Oldu

Kahperengi dizisi başlamadan isminde değişiklik yapılmasına karar verildiDizi ani bir kararla Acınacak Şey ismini aldı Hande Altaylının Kahperengi adlı kitabından televizyona uyarlanan dizinin ismi Merhamet olarak değiştirildi

Başrollerinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkolun oynadığı Most Üretim imzalı Merhamet dizisinin ismi Kahperengi olarak belirlenmişti Fakat üretim şirketi dizinin isminden oluşabilecek tepkileri eksilmek için dizinin ismini Merhamet olarak değişiklik kararı aldı *

Similar threads

Merhamet Dizi Konusu 2019 yılının en fazla okunan kitapları arasında birincil sıralarda bulunan Hande Altaylının Kahperengi romanından televizyona uyarlanan Acınacak Şey dizisinin oyuncuları Özgü Namal ile İbrahim Çelikkol yeni yılın ikilisi olacaklarBaşrollerinde Özgü Namal ve İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Merhamet Dizi Konusu 2019 yılının en cok okunan kitapları arasında ilk sıralarda yer alan Hande Altaylının Kahperengi romanından televizyona uyarlanan Merhamet dizisinin oyuncuları Ozgu Namal ile İbrahim Celikkol yeni yılın ikilisi olacaklarBaşrollerinde Ozgu Namal ve İbrahim Celikkolun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
kahperengi dizisinin ismi mi değişti ? Kahperengi dizisi özellikle ismi nedeniyle dikkatimi çekmişti, adı mı değişti dizinin ? Öyle bir haber gördüm sankikahperengidizisininismimidegisti5c59af4558fa7alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merhamet Dizisinin Konusu Nedir Kanal D ekranlarının yeni başlayan dizisi Acıma epeyce beğenildi Acıma dizisinin oyuncuları Özgü Namal ile İbrahim Çelikkol yer alıyorBaşrollerinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol ’un oynadığı Most Üretim imzalı Acınacak Şey dizisinin konusu epeyce merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Hoş oyuncu Gökçe Bahadır'ın Star tv ekranlarında Eylül ayında başlaması beklenen Yadigar dizisinin ismi değiştirildi peki neden dizisinin adı değiştirildi ALT :wwwlarcomupluploadsyadigardiziismi9871yadigardiziismi9871ALT Star TV'nin ilgiyle beklenen dizisi Yadigar'da ihtilal yapıldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
982,528Mesajlar
30,263Kullanıcılar
Boran65Son üye
Üst Alt