Kahramanların Hazin Sonu scooby doo kahramanları isimleri jerry nin sonu tom ve jerry nin sonu tweety road runner : okadar dedim bu çabuk nereye kadar diye fakat dinlemedi tekrar bir gün çakaldan kaçarken fazla hızdan içeri attılar orda esrar ooooo kokain e bulaştı bigün wc de şişlenerek öldü çakal : acme şirketinden aldığı malların parasının veremediği için haciz geldibu paraları ödeyemeyince kendini bi roketle avuç içi fırlattı sonrasını bende bilmiyorum buggs bunny : fazla meşhur müşur biriydi lakin bunu kaldıramadı havuç işine girdifabrika kurdu havuç kaçakçılığı yaparken basıldı 50 yıl yedi mal dayanamadı intihar etti duffy duck: çok sevdiğim bu ördek fazla asabi oluşunun cezasını çekti bigün ohaio nun tenha sokaklarında gezerken tinerciler kadar gasp edildi dilini tutamadığı içinde bi rakı sofrasına meze oldu gitti garibim elmer saftirik : bu saf biraderde tavsanı bitürlü vuramadığından şikayet edip warner bross un evini bastı ve onu vurdusoonrav kendini vurdu tazmanya canavarı : belkide içlerindeki en şanslıtazmanyanın etrafında deli deli dönerken semazerler tarafından keşfedildi ve konyaya getirildi konyada tasavvuf hayatı yaşadıktan sonra şeyh oldu 93 yaşında vefaat etti çapkın kokarca : o abza ya okadar dedim fakat raaht durmadı gelene gecene sarktı enson bi kediyi sıkıştırmış tecavüz etmiş ondan aids kaparak öldü gitti tweety : yan teyze öldükten daha sonra servet buna kaldılakin o raydan cıkmıştı paris hiltona özendi kendisi ve bohem hayatı yaşadı daha sonra para bitince bi çöp kutusunda ölü bulundu silvester : kuş balık işlerini bıraktı marmarise yerleşti bar kurdu ama iş yapamadı ve kendini öldürdü tom ve jerry : nuri alçoyla tanıştıktan sonradan ufku genişleyen om jerry nin gazozuna hap atıp onu uyuttu ve yedi sonradan pişmanlık çekip kendini öldürdü scooby doo ve shaggy : tekrar en gıcık tahsis onlara verildi bi hortlak göre acımazsızca gıdıklanarak öldürüldü fred çakmaktaş ve ailesi : onlarda eski çağların azizliğine uğradı buzul dönemi gelince hepsi dondu speedy gonzales : adrealin için boğa güreşleri şenliğine gidince şişko bi adam kadar ezildi