Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos

Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler

*20 kilo bardak domates
*3 kilo inçe yeşil biber ( isteğe göre tatlı veya acı )
*2 tatlı kaşığı tuz
*Biberleri kızartmak için yağ

Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi Yapılışı
Domatesleri soyup dörde bölüyorsun, büyük bir tencerede domatesler yumuşayıncaya kayadan pişiriyorsun piştikten sonra el blender ile püre kıvamı getiriyorsunuz ( İsteyen biraz büyük bırakabilir ) Biberleri istenilen boyutta kesip rengi sararana kadar kızartıyorsunuz Kızarmış biberleri domatesin üstüne döküp tuzu ilave ettikten sonra yaklaşık 20 25 dakika kaynatıyorsunuz Kaynarken sos kavanozlara koyup kapakları sıkıca kapatıp bir battaniyenin üstüne ters çeviriyorsunuz Sıcaklığını kaybetmeden battaniyeye sarmak gerekiyor Altına beyaz kağıt serdim ben kapağı atan olursa kolay anlaşılsın diye 24 saat hiç battaniyeyi açmadan kapalı bir şekilde bekletiliyor ve sonrasında afiyet bal şeker olsun

Similar threads

Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kg kapya biber *2 kg domates *1012 diş sarımsak *1 yemek kaşığı tuz *1 kesme şeker *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı tamek domates salçası *Acı severseniz biraz cin biberi Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Domatesli Biberli Kışlık Sos Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo domates *2 kilo yeşil biber *1 kilo kırmızı biber *Yağ *Tuz Domatesli Biberli Kışlık Sos Tarifi Yapılışı Arkadaşlar önceliklee kışın olması gerekenlerden domatesli sosumuz kahvaltıda menemende bi çok yemeklerde kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kışlık Domatesli Kırmızı Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo kırmızı biber *2 kilo domates *Yarım kilo acı sivri biber *1 baş sarmısak *Yarım çay bardagı zeytin yağı *Tuzpul biber Kışlık Domatesli Kırmızı Biberli Sos Tarifi Yapılışı Domates ve kırmızı biberleri blendırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Köz Biberli Kahvaltılık Acı Sos Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kırmızı yağ biberi *12 kilo yeşil yağ biberi *1 kilo domates *Dilediğiniz kadar acı biber *Tuz *12 çay bardağı zeytin yağı *34 dis sarımsak Köz Biberli Kahvaltılık Acı Sos Tarifi Yapılışı Merhabalar Yazın ve kışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *6 kilo domates *2, 5 kilo patlıcan *2, 5 kilo kırmızı kapya biber *1 su bardağından bir parmak yetersiz sıvı yağ *İsteğinize göre tuzlu Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Merhabalar, harika kahvaltılık sos yaptım sizlerle de paylaşmak istedim Ilk Kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt