iltasyazilim
FD Üye
Kahvaltılık Kolay Kete Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı un
*1,5 su bardağı kadar su (un yoğurulacak hale gelinceye kadar)
*Bir tutam tuz (1 çay kaşığı kadar)
*Veya fırından alınmış hazır hamur da olur
Kahvaltılık Kolay Kete Tarifi Yapılışı Unu bir kaba alıp tuzu içine atın 1 bardak suyla karıştırın Ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar un ve su ilave edin Daha sonra hamuru 4 5 parçaya ayırın Mandalinadan büyük portakaldan küçük parçalar olacak bu parçaları oklavayla biraz açın Sıvı yağla yağlanmış teflon tavada ters düz ederek pişirip afiyetle yiyebilirsiniz
Öneri: Ben pişirirken biraz da tereyağı sürdüm üzerlerine, çok daha güzel tadı oldu Tavaya sıvı yağı fazla koymayın çok kuru olur
*3 su bardağı un
*1,5 su bardağı kadar su (un yoğurulacak hale gelinceye kadar)
*Bir tutam tuz (1 çay kaşığı kadar)
*Veya fırından alınmış hazır hamur da olur
Kahvaltılık Kolay Kete Tarifi Yapılışı Unu bir kaba alıp tuzu içine atın 1 bardak suyla karıştırın Ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar un ve su ilave edin Daha sonra hamuru 4 5 parçaya ayırın Mandalinadan büyük portakaldan küçük parçalar olacak bu parçaları oklavayla biraz açın Sıvı yağla yağlanmış teflon tavada ters düz ederek pişirip afiyetle yiyebilirsiniz
Öneri: Ben pişirirken biraz da tereyağı sürdüm üzerlerine, çok daha güzel tadı oldu Tavaya sıvı yağı fazla koymayın çok kuru olur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.